Nový díl Call of Duty má mít dle uniklých materiálů podtitul Ghosts

Do určité míry se tak potvrdily dřívější spekulace od fanouška na YouTube.

Asi před měsícem se objevily na YouTube kanále uživatele jménem Drift0r spekulace o novém díle série Call of Duty. Na Doupěti jsme se tomu moc nevěnovali, protože fanoušek na YouTube není zrovna důvěryhodný zdroj.

Nicméně dnes obchodní řetězec Tesco předčasně uvolnil (ze stránek už však zmizely) obaly nových dílů a potvrdila se tak jedna věc, kterou Drift0r tvrdil – nový díl se skutečně má jmenovat Call of Duty: Ghosts. Název potvrdily i reklamní materiály řetězce Target.

Target.jpgTesco.jpg

Uniklé obaly však vyvrací další spekulaci, nová hra nebude jen na next-gen konzole, ale objeví se minimálně na X360 a PS3. Validita dalších Drift0rových informací tak rozhodně není vysoká. Tvrdí, že nový díl má vycházet z Modern Warfare, ale zároveň půjde svým směrem. Hra bude zasazená do budoucnosti, avšak bojovat se má současnými zbraněmi. Prý je tato podivnost vysvětlena příběhem.

Mimo to se dočkáme prý interaktivních nahrávacích obrazovek multiplayerových bitev. Místo koukání na artwork budeme slaňovat na bojiště z vrtulníku, či se plížit tam plížit. Tvůrci údajně přidají nové pohyby, jako je skluz a kutálení se, na konzole se vrátí i možnost vyklánění zpoza rohů. Mód Spec Ops dostane padáka a objeví se nějaká novinka. Tvůrci prý i přidají důraz na zničitelnost prostředí ve stylu Battlefieldu.

Drift0r (tedy jeho zdroj) tvrdí, že hra by měla být ohlášena na začátku května. Vzhledem k úniku obalů se to dá považovat za pravděpodobné. No, uvidíme.

Zdroj: Kotaku

Váš názor Další článek: Značku Homeworld nově vlastní studio Gearbox, Paradox a Stardock neuspěli

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,