Nový engine Doupěte na obzoru

V posledních dnech dochází občas k tomu, že není možné se připojit k Doupěti. Velmi nás to mrzí, ale vězte, že se (mimo jiné) jedná o průvodní jevy procesu, který povede ke zrození nového a podstatně lepšího enginu, na nějž by v horizontu jednoho nebo dvou měsíců mělo Doupě přejít.

V posledních dnech dochází občas k tomu, že není možné se připojit k Doupěti. Velmi nás to mrzí, ale vězte, že se (mimo jiné) jedná o průvodní jevy procesu, který povede ke z rození nového a podstatně lepšího enginu, na nějž by v horizontu jednoho nebo dvou měsíců mělo Doupě přejít. 

Testy nových projektů Computer Pressu bohužel v posledních dnech zapříčiňují výpadky stávajících serverů a nutnost jejich restartování, což je samozřejmě nepříjemné, ale v konečném důsledku by to mělo vést k výraznému zlepšení služeb, které vám Doupě a jiné weby CP poskytují. Mezi výhodami, které přechod na nový engine přinese, bych jmenoval daleko rychlejší načtení titulní strany, kvalitnější zpracování velkého množství současně připojených čtenářů a lepší využití plochy obrazovky ve vyšších rozlišeních.

V souvislosti s nadcházejícími změnami uvažujeme i o větších či menších úpravách designu. Protože se během prvního měsíce fungování Doupěte někteří čtenáři ozývali s výhradami k příliš temnému grafickému pojetí celého webu, připravili jsme na titulní straně anketu, která nám má pomoci zjistit, zda vám současné zvolené barvy vyhovují či nikoliv. Máte-li tedy nějaké připomínky k čitelnosti textu nebo jiným grafickým prvkům na Doupěti, vyjádřete svojí nespokojenost (nebo naopak :-) v naší anketě. Její výsledek potom určitě zohledníme při rozhodování, zda mezi připravovanými vylepšeními má být i výrazná změna vizuální stránky Doupěte.

A aby těch novinek nebylo málo, prozradím vám ještě, že se v nejbližší době chystáme rozjet projekt, který vám (jak doufáme) přinese něco, co vám možná na českém Internetu zatím chybělo. Protože jsme herní časopis, bude se to samozřejmě týkat hlavně her, ale víc vám zatím ani při nejlepší vůli nemůžeme říct, protože by to pak nebylo žádné překvapení :-).

Diskuze (2) Další článek: Messiah - preview

Témata článku: , , , , ,