Nový Football Manager vyjde ještě před Vánoci

Evropská divize společnosti SEGA dnes oznámila datum vydání nejnovějšího přírůstku do série Football Manager. Vězte tedy, že se chystaný titul, tentokráte opatřen číslovkou 2008, na pultech obchodů objeví ještě před Vánoci letošního roku, přičemž konkrétní datum bude již brzy upřesněno.

„S Football Manager 2008 jsme v oboru herních sportovních manažerů opět zdvihli pomyslnou laťku,“ poznamenal Miles Jacobson, studiový ředitel Sports Interactive. „Hra obsahuje desítky drobných vylepšení i větších změn, například přepracovaný mezinárodní management a nový systém běhu zápasů. Upřímně se těšíme, jak budou hráči po vydání hry na tyto změny reagovat.“

  

Football Manager 2008 je dalším pokračováním mnohokrát oceněné série Football Manager, kterou, jak jste už jistě pochytili, vyvíjí studio Sports Interactive. Nejnovější verze hry bude plně aktualizována pro novou sezónu a umožní vám vybrat si svůj oblíbený klub nebo národní tým, a vést jej k vítězství a nezpochybnitelným úspěchům. Na výběr tak budete mít z více jak pěti tisíc rozličných klubů, které naleznete v dobrých padesáti zemích světa. S vaším favoritem se pak budete moci pustit do ligových zápasů, evropských šampionátů a dokonce i většiny mezinárodních turnajů.

 

Související informace (Football Manager 2008):
Platforma
: PC, Mac
Žánr: sportovní simulátor
Výrobce: Sports Interactive (
http://www.sportsinteractive.co.uk/)
Vydavatel: SEGA Europe (
http://www.sega-europe.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Escape from Paradise City má novou tvář

Témata článku: , , , , , ,