Nový Ghost Recon na Steamu nehledejte, Epic má další exkluzivitu

Další velká herní událost v podobě vydání Ghost Recon se obejde bez přičinění Steamu.

Ubisoft minulý týden představil svůj nový projekt ze série Ghost Recon s podtitulem Breakpoint a také oznámil, že tuto novinku podobně jako v případě hromady jiných her nenajdeme na Steamu. A jak už tomu tak v poslední době je, za vším hledej Epic Store. Už dříve podobný krok Ubisoft udělal u Tom Clancy´s The Division 2.

A právě tato spolupráce byla počátkem toho, za co teď Epic sklízí ovoce dál. Francouzský vydavatel se totiž rozhodl pro dlouhodobé partnerství s Epic Store a oznámil, že kromě The Division 2 budou na Epic Store exkluzivní i další vybrané tituly. Později se přidalo také Anno 1800, které si cestičku na Steam nenašlo a Breakpoint bude třetím velkým titulem Ubisoftu, který bude mít výhradní právo prodávat Epic Store.

"V této dohodě jsme viděli velkou příležitost dostat hráče na naši vlastní platformu a zároveň podpořit partnera, který si cení naší práce a nabídl lepší podmínky. Vidíme to jako dlouhodobé pozitivum, protože už teď víme, že předobjednávek pro The Division 2 bylo mnohem více než v případě prvního dílu a předobjednávky na našem obchodu jsou šestinásobné," prohlásil generální manažer Ubisoftu Yves Guillemot při diskusi o výsledcích třetího kvartálu.

Ačkoliv jsou The Division a Ghost Recon AAA tituly, nejde o ty nejsilnější koně ve stáji Ubisoftu a zůstává pro nás tak otázkou, jestli se podobně společnost zachová i v případě Assassin´s Creed či Far Cry.

Diskuze (7) Další článek: AWAY: The Survival Series je unikátní zvířecí adventura pro PS4

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,