Nový herní monitor od AOC se pochlubí QHD rozlišením a frekvencí 300 Hz

Protože hráči potřebují každou vteřinu k dobru.

Společnost AOC představila nejnovější monitor do své herní řady Agon Pro, který se má pochlubit celou řadou funkcí a technologií, které přijdou zarytým pařanům vhod.  Aktuální modely AGON PRO s Full HD, 25” (360 Hz) nebo 27” (260 Hz) demonstrují, jak lze rychlost kombinovat s vysoce kvalitními IPS panely a designem zaměřeným na hráče. Nyní s 27” modelem přináší AGON by AOC ostřejší rozlišení QHD (2560 x 1440 pixelů) a frekvenci až 300 Hz. Jedná se o jeden z prvních QHD displejů s tak vysokou obnovovací frekvencí na dnešním trhu.

AGON PRO AG274QS_Front key visual_2400x2400.jpg

Ze tří stran bezrámečkový 27“ Fast IPS panel modelu nabízí rozlišení QHD (2560 x 1440) a obnovovací frekvenci 300 Hz, což je specifikace snů pro dnešní hráče. Díky dobám odezvy 1 ms GtG a 0,5 ms MPRT se rychlá akce na monitoru jeví plynulá a prakticky bez duchů. A protože je integrována technologie Adaptive-Sync a podpora AMD FreeSync Premium, je trhání a zadrhávání eliminováno pomocí variabilní obnovovací frekvence. Displej také může dosáhnout maximálního jasu až 600 nitů.

Monitor AG274QS oceněný za design (red dot design award) se řídí osvědčeným vzorcem AGON PRO: téměř neexistující rámečky na třech stranách pro potenciální sestavy s více monitory, projektor s logem, který divákům připomíná ságu AGON PRO, a přizpůsobitelné a synchronizovatelné RGB efekty. Kromě možnosti přizpůsobení, se AG274QS vyznačuje robustním kovovým stojanem s širokým rozsahem nastavení výšky, sklonu, natočení a možností orientace obrazu na výšku (pivot.

AGON PRO AG274QS_Side to right_2400x2400.jpg

S čtyřmi porty USB 3.2 může monitor fungovat jako dok pro připojení dalších periferií, jako je herní klávesnice, myš, USB sluchátka atd. Nechybí reproduktory 2x 5W se zvukem DTS. Integrovaný držák náhlavní soupravy na monitoru dále pomáhá uklidit bojové stanice hráčů. Díky přiloženému ovladači QuickSwitch ve tvaru puku je úprava nastavení OSD hračkou, přičemž jej lze ovládat také pomocí joysticku nebo softwaru G-Menu.

AGON PRO AG274QS bude dostupný od června 2022 za doporučenou koncovou cenu 30 979 Kč (1199 Eur).

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Dalším projektem Amazon Game má být online akční dobrodružství

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,