Nový Larry přijde v dubnu

Pakliže herní scénu sledujete opravdu bedlivě, pravděpodobně už víte o připravované pokračování humorného Leisure Suit Larry. Titul ponese název Leisure Suit Larry: Box Office Bust a práce na něm se ujala vydavatelská společnost Codemasters ve spolupráci s Team 17. V případě, že všechno půjde podle plánu, dočkáte se hry již v polovině dubna na platformy PC, PS3, X360 a – snad trošku překvapivě – i na mobilní telefony.

Tentokrát se Larry podívá do malebného městečka Tinsletown, kde se to jen hemží krásnými ženami, jimiž starý známý svůdník tolik holduje. Ale zábava musí jít stranou – strýček totiž potřebuje pomoct se svým novým filmovým trhákem. Situace se však nečekaně zkomplikuje, protože se zjistí, že se ve filmovém studiu nachází sabotér. Na vás tedy jako obvykle bude přijít všemu na kloub.

V roli Larryho se podíváte do otevřeného světa se solidním počtem lokací a především pak různých miniher. Pro dokončení jednotlivých misí bude nejčastěji třeba vyřešit logický puzzlů, nicméně čas od času dojde také na závodění. Spolupráci na hře přislíbilo i několik předních hollywoodských herců v čele s Carmen Electrou (Scary Movien, Shannon Elizabethovou (American Pie) a Nikki Cox.

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Adventury
Výrobce: Team 17
Váš názor Další článek: Galerie: Company of Heroes: Tales of Valor

Témata článku: , , , , , , ,