Nový patch do AC: Unity zabírá skoro 7 GB, přináší nové bugy do hry

Stávajících problémů s Assassin's Creed: Unity sice ubývá, začínají se nicméně tvořit nové. A nepomáhá tomu ani patch o velikosti 6.5 GB.

Jestli jste čekali, že se Assassin's Creed: Unity opět postaví na své nohy po několika patchích a opravách ze strany Ubisoftu, nejspíš jste byli na omylu. Poslední vydaná aktualizace sice zabírá bezmála 7 GB (!) a podle vývojářů by měla odstraňovat drtivou většinu chyb, ovšem realita může být zase o něco odlišnější.

Někteří hráči totiž začali po stáhnutí patche zaznamenávat úplně nové problémy, které opět postihly NPC postavy, tedy obyvatele města. Jestli se jedná pouze o výjímečný případ, který postihl pouze pár hráčů, se neví. Snad nebylo slavení z předčasného vánočního dárku Ubisoftu předčasné.

Beznadějná situace s posledním dílem této známé zabijácké série šla dokonce až tak daleko, že některým vlastníkům konzole Xbox One se místo čtvrtého patche začala stahovat znovu celá hra. Což ve výsledku znamená, že místo 6.7 GB muselo být stáhnuto něco okolo 40 GB. Podle Ubisoftu se rozhodně nejedná o záměr. Jednoduše místo toho, aby se aktualizovaly pouze určité části titulu, aktualizoval se titul kompletně celý.

Diskuze (6) Další článek: AKTUALIZOVÁNO: Kontroverzní řezničina Hatred byla stažena z Greenlightu

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,