Nový PES se dočkal konkrétního data vydání

Společnost Konami dnes totiž oznámila, že se chystaného pokračování fotbalového simulátoru všichni fanoušci dočkají již 26. října. Tehdy by měl Pro Evolution Soccer 2008 vzít útokem jak Xbox 360 a PS3, tak PS2 a PC. Majitelé handheldů Sony PSP a Nintendo DS si budou muset počkat do listopadu, a vlastníci Nintendo Wii dokonce ještě déle (konkrétní datum nebylo dosud stanoveno, nicméně dá se předpokládat, že se Wii verze objeví až na začátku příštího roku).

A co si na nás nový PES připravil? Mezi nejmarkantnější změny oproti předchozímu dílu pak jistě patří takzvaný „Teamvision“. Nový systém umělé inteligence, který se postará údajně o nejrealističtější fotbal, jaký jsme kdy mohli hrát. Díky tomuto vylepšení se totiž váš počítačový protivník bude učit ze svých chyb, a každý jednotlivý zápas by se tak měl stát samostatnou kapitolou.

Krom skvělé hratelnosti autoři přislíbili i vylepšený engine a animace postav, které by, jak už jsme si mohli zvyknout, měly zapadnout do škatulky „Dech beroucí“.

Související informace (Pro Evolution Soccer 2008):
Platforma: PC, Xbox 360, Wii, PS3, PS2, PSP, NDS
Žánr: fotbalový simulátor
Výrobce: Konami Digital Entertainment (
http://www.konami.com/)
Vydavatel: Konami Europe (
http://uk.konami-europe.com/)
Distributor v ČR: CD Projekt (
http://www.cdprojekt.cz/)
Předpokládané datum vydání: 26. října 2007 (PC, Xbox 360, PS3, PS2), listopad 2007 (NDS, PSP)

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Výpravný simulátor Tarr Chronicles je gold

Témata článku: , , , , , ,