Nový pohled na Liberty City ze světa GTA 5, projekt postupuje dál

V pátém dílu gangsterky GTA si brzy budete moci zajet i do Liberty City ze čtyřky.

 

Modifikace postupuje mílovými kroky a Liberty City začíná vypadat velmi pěkně. Na herních fórech či webu editoru OpenIV se můžete podívat na to, jak vývoj postupuje, vývojáři nám zatím uvolnili dva nový obrázky. Ty ukazují město v celé své kráse pěkně z kopečka, a také poukazují na to, že půjde navštěvovat některé budovy. 

Modifikace byla poprvé odhalena v lednu a první betatest se očekává někdy na jaře, takže v brzké době. Pokud se plánujete bety zúčastnit, nebo chcete později stahovat i plnohodnotnou modifikaci, musíte vlastnit GTA 4 nebo Episodes from Liberty City pro správné fungování. Také budete potřebovat pár aplikací navíc včetně OpenIV. 

lciv_s01.pnglciv_s02.png

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Závěrečné DLC k hardcore rubačce Dark Souls 3 má startovní trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,