Nový Prince of Persia se odkrývá

Dnes odpoledne k nám dorazila prostřednictvím tiskové zprávy nová galerie z nadcházející akční adventury Prince of Persia: The Forgotten Sands. V galerii naleznete jedenáct velmi povedených obrázku, na nichž si můžete všimnout originálního herního prostředí, různorodých nepřátel a opomenout nemůžeme velmi pěkně zpracovanou grafiku, jež se ale může od skutečných záběrů ze hry lišit.

Tisková zpráva však obsahovala také velmi zajímavé informace, jež v rozhovoru prozradil producent Greame Jennigs. Nejprve jsme se dozvěděli, že s princem opět budete cestovat po království a zúčastníte se několika obléhání. V některých momentech, kdy se budete muset dostat z bodu A do bodu B, se prý budete cítit jako v nějakém začarovaném kruhu. Abyste se z něho dostali, budete muset vyřešit několik zvláštních hádanek a občas vás potrápí také všelijaké puzzle hry.

C4_POP_Screenshots_02.jpg C4_POP_Screenshots_03.jpg
C4_POP_Screenshots_05.jpg C4_POP_Screenshots_07.jpg

V cestě za vysněným dokončením se dostanete mimo jiné i do několika místností, do nichž když vstoupíte, tak se bude muset nejprve pořádně rozhlédnout, popřemýšlet a až potom jednat.

Velkým zlepšením projde také umělá inteligence nepřátel. Ta by měla zvládat nespočet nejrůznějších strategických možností, a tak by vás měli vždycky nemile překvapit a hlavně pořádně potrápit. Lepšího zpracování se však dočká také princ a jeho bojové akrobacie, protože se mnohokrát dostanete do situací, v nichž budete bojovat ne proti jednomu, ale třeba deseti protivníkům najednou.

C4_POP_Screenshots_08.jpg C4_POP_Screenshots_09.jpg

Závěrem nutno zmínit, že se tvůrci netají tím, že použili Anvil engin, ten poháněl také oba dva díly ze série Assassin's Creed. Hráči se prý ale nemusí bát, že by se hry nějak moc podobaly.

POPTM_Screenshots_14.jpg POPTM_Screenshots_18.jpg
POPTM_Screenshots_20.jpg POPTM_Screenshots_21.jpg
POPTM_Screenshots_22.jpg

 

Zdroj: TZ
 

Dostupné pro: PC, X360, PS3, Wii, PSP, 3DS
Žánr: Adventury, Akce | Akční adventura
Výrobce: Ubisoft | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 20. května 2010
  • Level design
  • Zábavné skákání
  • Triky s vodou a další nápady
  • Princovy hlášky
  • Občas kamera
  • Nudné bitky
Diskuze (3) Další článek: Zombie v Modern Warfare 2 nebudou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,