Nový Quake by měl být odhalen příští týden. Pracuje na něm studio MachineGames

Po návratu sérií Wolfenstein a Doom se Bethesda pokusí přivést zpět k životu další legendární FPS akci.

Letošní Quakecon proběhne v digitální podobě už příští týden od 19. do 21. srpna. Během včerejška byl zveřejněn rozvrh prezentací, ve kterém fanoušky zaujal hlavně panel, kde mají vývojáři z id Software a MachineGames mluvit o Quakeovi. V detailnějších popiscích rozvrhu přímo na stránkách události ale vývojáři prozradili více než původně zamýšleli. 

image.png

"Quake je zpět. Na tomto speciálním streamu si John Linneman z Digital Foundry promluví s Jerkem Gustafssonem z MachineGames o ikonickém odkazu této značky a co pro ně oba znamená. Bude také řeč o tom, s jakým obsahem přišlo MachineGames v této revitalizované edici." Popisek tohoto segmentu je v tuto chvíli změněn, ale už je docela jasné, že se opravdu něco chystá.

Je zajímavé, že není řeč o remaku či remasteru, ale nový Quake je označovaný jako "revitalizovaná edice". Vůbec bychom se nedivili, kdyby nový díl této legendární série byl tvořen v podobném stylu, jako Wolfenstein: New Order, tedy že MachineGames vytvoří něco zcela nového na již předem daných základech. Na odhalení se můžete těšit v pátek 20. srpna v 16:30 našeho času

Zdroj: Xboxera.com

Diskuze (1) Další článek: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl dorazí na poličky obchodů v dubnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,