Nový titul od Warhorse Studios ponese název Kingdom Come: Deliverance

Po více jak ročním tahání informací a nadhozených teaserech jsme se konečně dočkali oficiálního odhalení zbrusu nového středověkého RPG od Dana Vávry a Martina Klímy.

Warhorse Studios pro nás kutí chuťovku jménem Kingdom Come: Deliverance, která poběží na CryEngine 3 a vyjde v roce 2015 na PC a konzole nové generace.

Hra má přinést především realistické ztvárnění středověku, jeho způsobů, brutality a života v něm. Příběh se bude odehrávat v otevřeném, plně realistickém světě, čehož bylo docíleno pomocí veteránů herního průmyslu, jež se podíleli na hrách Mafie, Operace Flashpoint nebo Arma.

ba421672-91041.jpg

Naším cílem v Kingdom Come: Deliverance je posunout hranice žánru sandboxových RPG. Tím mám na mysli zejména důraz na uvěřitelný obsah ze skutečného světa,“ říká kreativní ředitel studia Dan Vávra. „K tomu používáme technologii CryENGINE 3, nelineární vyprávění, svobodu ve tvorbě a vylepšování postavy a každým vaším rozhodnutím ovlivněný živoucí svět takovým způsobem, jakým to doposud nebylo možné.

0ab55799-91044.jpg 9ad353d2-91043.jpg c241dcc9-91042.jpg

Hra by měla přinést inovativní pojetí soubojů z pohledu třetí osoby a pro dobrodruhy nabídne přes 100 hodin zábavy. To tedy alespoň tvrdí vývojáři, o pravdivosti se budeme muset přesvědčit na vlastní pěst.

Diskuze (1) Další článek: Online fantasy řezanice Nosgoth se hlásí o slovo v novém traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,