Nový Tony Hawk se prodraží

Nedávno jsme vás informovali o skateboardové hře Tony Hawk: Ride, která s sebou přinese unikátní ovladač v podobě prkna. To však samo senou nebude zadarmo, a tak hráči musejí připravit své peněženky na pěkný průvan.

VIDEO: 1680 'Tony Hawk: Ride - trailer'

Společnost Activision Blizzard zatím oficiálně nesdělila přesnou cenu, za níž se bude Tony Hawk: Ride po vydání prodávat včetně nového ovladače, ale americký řetězec Gamestop již nejspíš má nějaké zákulisní informace. Stanovil totiž cenu celého balení na necelých sto dvacet dolarů (přibližně dva tisíce a tři stovky navíc v korunách), což je o něco více, než zaplatíte třeba za Guitar Hero s kytarou. Ostatní obchody zatím neuvedly žádnou částku, za kterou hodlají hru prodávat.

thfošna.jpg

Nutno však připomenout, že na rozdíl od vcelku jednoduché kytary by měl nový ovladač ve tvaru skateboardu být schopen rozlišovat dokonce i pohyb rukou a odrážení se nohou mimo vlastní desku. Zatím není jasné, jak podobné funkcionality tvůrci dosáhnou, ale bližší informace můžete očekávat již zanedlouho z přicházející show E3. Stále také zůstává v tajnosti, zda vyjde hra současně na všechny konzole, nebo se ukáží jako pravdivé zprávy o časové exkluzivitě pro X360. Jakmile budeme vědět více, budeme vás informovat.

Zdroj: GI
Dostupné pro: X360, PS3, Wii
Žánr: Sportovní
Výrobce: RoboModo | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 4. prosince 2009
Diskuze (205) Další článek: Představen Dragon Ball: Raging Blast

Témata článku: , , , , , , , , , , ,