Nový trailer z rubačky For Honor láká na uzavřenou betu

Očekávaný titul For Honor dorazí na Xbox One, PS4 a PC již 14. února. Nemůžete-li se dočkat, nezoufejte. Uzavřená beta nás čeká již 26. ledna a Ubisoft na ni láká působivým trailerem.

Zda dává příběh chystané akce For Honor vůbec nějaký smysl může být dost diskutabilní. Ubisoft nám však neustále dokazuje, že nová středověká akce od kanadských vývojářů z Ubisoft Montreal nebude pouhou bezduchou akcí, ale nabídne také silnou atmosféru. Jaký jiný důkaz tohoto tvrzení bychom vám mohli předvést než nový trailer s názvem Thin Red Path.

Bojiště plné mrtvých těl všech bojujících stran zakrytých mlhou s působivým hudebním doprovodem samo o sobě vyvolává dávku emocí. Ale věřte nebo ne, trailer má dokonce i mírný sdělovací prostředek odkazující na název hry „Pro čest“. Ostatně rytíř na konci traileru stojící proti jisté smrti jen proto, aby se pokusil zachránit svůj lid, si jistě nezaslouží pouze mávnutí rukou. V podstatě sděluje zprávu i nám hráčům – hrajte čestně, na kradení cizích zabití a utíkáním před bojem žádná čest není.

Hlavní poselství videa je bezpochyby odkaz na chystanou uzavřenou betu. Ta bude probíhat na Xbox One, PS4 i PC, a to 26. až 29. ledna. Nezapomeňte však, že je uzavřená, takže se musíte předem registrovat na tomto odkazu a doufat, že budete jedni z vyvolených. Následně 14. února vyjde na již zmiňovaných platformách plná verze hry.

Diskuze (1) Další článek: Scalebound je oficiálně zrušen, Microsoft věří ve světlé zítřky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,