Nový Turok se odkládá na únor

Společnost Disney Interactive dnes ráno potvrdila, že se nejnovějšího počinu, zapadajícího do oblíbené série Turok nedočkáme dříve než 8. února příštího roku. Ačkoliv měla dlouho očekávaná first-person střílečka vyjít již letos na podzim, nově vzniklé studio Propaganda Games, které na titulu usilovně pracuje, oznámilo, že je na obou verzích (hra se vyvíjí pro Xbox 360 a Playstation 3) ještě kopec práce.

Hra samotná se bude odehrávat v dvě stě let vzdálené budoucnosti, a převypráví nám příběh Josepha Turoka, který usiluje o dopadnutí bývalého mentora, nynějšího zlořáda Rollanda Kana. Bohužel, při cestě na planetu, kde se úhlavní nepřítel schovává je Turok sestřelen nad prehistorickým světem, skrze který je nutné se probojovat.

Titul by měl být reinkarnací N64 klasiky, přičemž naplno využívá nejmodernějších technologií, ve snaze dosáhnout uspokojivého výsledku. Nový Turok tudíž bude disponovat kvalitními efekty, širokou paletou nejrůznějších zbraní, a samozřejmě nezpochybnitelným potenciálem Unreal 3 Enginu. Přidáme-li ještě fakt, že by měla být hra obohaceno o online multiplayer až pro 16 hráčů, zjistíme, že se vskutku máme na co těšit.

Související informace (Turok):
Platforma: Xbox 360, PS3
Žánr: FPS
Výrobce: Propaganda Games (
http://propagandagames.go.com/)
Vydavatel: Disney Interactive (
http://disney.go.com/disneyinteractivestudios/)
Předpokládané datum vydání: 8. února 2008

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (2) Další článek: Galerie: Command & Conquer 3: Kane`s Wrath

Témata článku: , , , , ,