Nový týden - Alan Wake se vynořil z temnot

Recenze Alan Wake, sedmých Settlerů a spoustta dalších článků - to by vás za uplynulý týden rozhodně nemělo minout.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Alan Wake - bojte se tmy
Karel Kališ: Pět let ve vývojářské temnotě Alan Wake spal, aby konečně popadl baterku a vyrazil vstříc dobrodružství. Otázka je jasná, stálo čekání za to?

VIDEO: 2926 'Alan Wake - Technology trailer'

Co od článku čekat: Dlouho očekáváná hra od Remedy se po pěti letech od oznámení klonečně dostala do světel monitorů a televizí. Místo dýchavičného stařečka se však i po dlouhém vývoji na pódiu objevil svěží mladík, který má vše, co byste od špičkové hry čekali a ještě něco navíc. Navíc vám tento sympatický mladý spisovatel odpoví na otázku, kterou si děti kladou od kolébky - co si to ve tmě brousí drápky?

Recenze:

Recenze: The Settlers 7: Cesta ke koruně - klame tělem
David Sláma: Pamětníci se slzou v oku vzpomínají, nováčci zvědavě pokukují. Je tu legenda hospodářsko-vojenských strategií.

VIDEO: 2782 'The Settlers 7 - engine trailer'

Co od článku čekat: Budovat impérium, vařit si kafe, pohodově relaxovat a přitom koukat na pracujíci panáčky - přesně to nabízí v duchu známého přísloví "Práci miluju, vydržel bych se na ní dívat celej den," sedmý díl Settlerů, který pro vás zrecenzoval David Sláma. Pozvolné tempo by však nemělo odradit nikoho, kdo to s budováním říše myslí jen trochu vážně - pomalé spěchání totiž většinou přinese zasloužené ovoce a vyžaduje možná více strategického umu, než rychloklikání.

iPhone recenze: Rolando 2 - vykutálená legrace
David Sláma: Rolandové se vrátili, a ač je to k nevíře, jsou mnohem lepší snad ve všech ohledech. No ano, možná i kulatější jsou!

Preview:

Ghost Recon: Future Solider - budoucnost na dlani
Josef Šustek: Ruští nacionalisté se vzbouří a pustí se do tvrdé kampaně proti Evropě, přičemž po krku jim půjde jednotka supermoderních vojáků. Přidejte se.

VIDEO: 2806 'Ghost Recon: Future Soldier - Live-Action trailer'

Freehry:

Word Pirate - pirátem z Karibiku
Autoři Freehry.cz: Spousta rychlých korábů brázdí laserem ohraničené vesmírné tratě. K tomu všude řinčí zbraně a sem tam se objeví zbloudilá kulka. Přežije ten nejlepší!

Doupě eXtra:

Soutěž o 3 hry Alan Wake a stylová trička

Doupě.cz: Máte zájem o jednu ze tří her Alan Wake a hezké tričko? Máme pro vás další z našich soutěží. Jen tři otázky (a porce štěstí) vás dělí od atraktivní výhry.

Váš názor Další článek: Na konci roku vyjde GH i DJ Hero

Témata článku: , , , , , , , , , ,