Nový týden: Rybí filety podruhé

Co přinesl tento týden? * Preview her Command and Conquer 3: Tiberium Wars, Tom Clancy´s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 a Frontlines: Fuel of War * Recenze titulů Fish Fillets 2, Europa Universalis 3, Dungeon Siege: Throne of Agony, Barnyard a Desperado * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

PC: Recenze: Fish Fillets 2 - pokračování krále logických her

David Sláma: Když vyšly Fish Fillets, psal se rok 1998, já měl svůj první počítač a snažil se víceméně úspěšně stihnout všechny pořádné nové i staré hry. Když jsem četl recenze na Fillets, věděl jsem, že tuhle hru musím mít – a doteď má krabice od ní čestné místo v mé výstavce herních krabic. Ohlášení pokračování snad nejzábavnější logické hry, jakou jsem kdy hrál, mi udělalo ohromnou radost. A po nějakých dvou týdnech hraní se s vámi nyní podělím o všechny své dojmy.

  

Bleskovka týdne: Prince of Persia kráčí k filmu
Download týdne: Fish Fillets 2 - demo
Freehra týdne: Sid Meier`s Railroad Tycoon Deluxe - prostě skvost

Recenze

PC: Europa Universalis 3 – svět na dlani

David Marák: Celá série Europa Universalis se bezesporu řadí mezi vůbec nejkomplexnější kousky na poli strategických her, což se jí v mnoha ohledech vymstilo. Alespoň v případě prvního dílu, jenž byl přijat mezi strategicky založenými nadšenci rozporuplně, nelze mluvit o valném úspěchu. Pod nevábnou slupkou se nacházel sice propracovaný, zato však velice složitý herní systém obdařený nepřívětivým ovládáním. Nicméně tvůrci se rozhodli napravit svoji pověst a do světa po nějaké době vypustili pokračování. Jaký byl výsledek? V mnoha ohledech lepší, hratelnější i vábnější, přestože se spoustě lidem nejevilo RTS pojetí jako dobré. Stále zde zkrátka byla řada chyb, které si zasluhovaly opravit. A tak Bůh řekl „budiž Europa Universalis 3!“.

  

PC: Dungeon Siege: Throne of Agony – zábavné utrpení
Mobily: Desperado – pomsta bude sladká
Wii: Barnyard – veselá farma zvířat

Preview

PC: První dojmy: Command and Conquer 3: Tiberium Wars – třetí se směje

Petr Kolář: Tiberium se vrací a přináší s sebou hromady zábavy. Nedávno se objevila demoverze dalšího dílu strategie Command and Conquer s podtitulem Tiberium Wars. Vzhledem k velikosti si možná někteří z vás nemohli dovolit ji stáhnout a musejí čekat na nové Doupě, kde se jistě objeví. Aby bylo ale čekání příjemnější, zkuste se podívat, co je v posledním díle ságy okolo Tiberia nového. A že je se na co dívat.

   

PC: Preview: – Tom Clancy´s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 – Duchové v akci!
PC: Preview: Frontlines: Fuel of War – multiplayer pro jednoho

Další články

Nová mega: The X Fillets
Týden v rubrice Plné Hry: Sid Meier`s Railroad Tycoon!
FlashFun: Crusader Tank - uprostřed vřavy
Časopisy a knihy: Level 149: Na bojišti budoucnosti
AbecedaHer: ve zkratce

Váš názor Další článek: Galerie: Skate

Témata článku: , , ,