Nový týden: Afghánským hrdinou v Medal of Honor

Nový týden přinesl jednu z prvních recenzí Medal of Honor, dojmy z multiplayeru Assassins Creed: Brotherhood a další články.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Medal of Honor - na afghánské střelnici
Karel Kališ: Měl to být návrat ve velkém stylu a facka do tváře Call of Duty. Reálná válka, reální hrdinové. Jaká je ale pravá skutečnost? Čtěte naši recenzi.

VIDEO: 3497 'Medal of Honor - This is Tier 1 trailer'

Dojmy:

Assassin's Creed: Brotherhood - zabíjení online
Petr Baum: Assassin’s Creed: Brotherhood přinese prvek v předchozích dílech neviděný, hru více hráčů. My jsme multiplayer otestovali v probíhající PS3 betě.

VIDEO: 3500 'Assassins Creed: Brotherhood - Ukázka hry'

Recenze:

F1 2010 - šlo by to i lépe
Kamil Gric: Formule 1 si dobré herní zpracování napříč platformami zaslouží a konečně ho také má. Přesto se všímavý hráč může po koupi F1 2010 cítit ošizen.

VIDEO: 3416 'F1 2010 - Night Race trailer'

Recenze: Start The Party! - pestrobarevná seance
Josef Šustek: Párty hry diktují módu a tak se Sony rozhodlo přihodit své vlastní polínko do ohně. Začněte párty s pohybovým ovladačem Move.

Hardware:

Letecký set Logitech G940
Karel Kališ: Ač se to nezdá, mezi nejvášnivější hráče patří virtuální piloti. Hráče jiných žánrů by asi nenapadlo utrácet tisíce za herní ovladač, jako je třeba G940.

 

Logitech G940.jpg

 

Reportáž:

Game Access 2010
Autoři Freehry.cz: O víkendu se uskutečnil první ročník mezinárodní konference herních vývojářů a příznivců elektronické zábavy Game Access. Byli jsme u toho.

Freehry:

Týden na Freehrách: zahrajte si Bibli
Autoři Freehry.cz: Už i nejčtenější kniha světa se dočkala své herní podoby. Že jste ateisté? V tom případě vyzkoušejte třeba"prasečí" akci PlasmaPig.

Freehra: Flash Fun - Creative Kill Chamber

Autoři Freehry.cz: V této netradiční adventuře musíte být mazanější než všudypřítomní vojáci se samopaly. Stačí jedno zaváhání a je po vás.

Diskuze (1) Další článek: Víkendová herní polévka 39/2010

Témata článku: , , , , , , , , , , ,