Nový týden: apokalypsou týrané světy

Avatáři se dostali i do herní branže a my jsme jim prohnali modrou kůži, stejně jako jsme pro vás skládali mozaiku ze střípků informací o Fallout: New Vegas a přidali jsme standardní nálož článků.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: James Cameron's Avatar: The Game - zřím tě
Michal Šodek: Filmová plátna má odkrokovaná zprava doleva i vertikálně a tentokrát se rozhodl zanechat pořádnou stopu i v herním průmyslu. Ale Jamesi, máš na’víc!

VIDEO: 2391 'Avatar: The Game - Na´vi video'

Recenze:

MAG - masakr s pouhým 0,1 % krve
Jan Vávra: Zapomeňte na pošťuchování pár desítek vojáčků, nyní dorazila na PS3 válka v plné síle – síle až 256 bojovníků. Oslava, nebo pohřeb megalomanie?

VIDEO: 1537 'MAG - trailer'

Mobilní recenze: FIFA Manager a Footballz 2010

Mobilgamer.cz: Zvládnete obstarat fotbalovou taktiku, přestupy a dovést váš tým až na vrchol? Otestujte své schopnosti a dokažte, že jste světová třída!

Preview:

Fallout: New Vegas - vsaďte vše na modrožlutou třináctku
Jakub Kovář: Neonové nápisy, ulice plné zkrachovalých existencí a radioaktivitou spálená pustina čekají jen na vás.

falloutnewvegas01.jpg

Téma:

Revoluční hry 7. díl - cesta MMORPG na vrchol popularity
Jakub Kovář: Na počátku bylo Dračí Doupě, na konci jsou milióny lidí usazené před obrazovkou. Pojďte zjistit pozadí trnité cesty k úspěchu.

revolucnihry_07.jpg

Hardware:

Saitek Cyborg X - páka pro letce, ne kyborgy
Karel Kališ: Patříte mezi (v současné době) těch pár milovníků virtuálního létání? To by vás mohla zaujmout návštěva Cyborga X, letecké páky od Saiteku.

Freehry:

Zombie Driver - taxikářem v zombie městě
Autoři Freehry.cz: S hrami se zombie tématikou se v posledních letech roztrhl pytel. Jen z hlavy vyjmenuji Left 4 Dead, Killing Floor či Nation Red. A teď také Zombie Driver.

Týden na FreeHrách - Command & Conquer zdarma
Autoři Freehry.cz: Všichni milovníci série Command & Conquer mohou začít slavit, EA se minulý týden rozhodli uvolnit Tiberian Sun a jeho datadisk volně ke stažení!

Doupě eXtra:

Cravatacon 2010 - pojďte si poslechnout o hrách
Jakub Kovář: Zajímají vás přednášky o hrách, fantasy, historii nebo si chcete jen poklábosit s redaktory Doupěte? Již brzy budete mít možnost.

logo.png

Český magazín ze světa World of Warcraft startuje
David Sláma: World of Warcraft je fenomén i u nás. Je s podivem, že si o něm nebylo v češtině moc co přečíst. To se teď mění.

Váš názor Další článek: Galerie: Battlefield: Bad Company 2

Témata článku: , , , , , ,