Nový týden: BloodRayne 2 a PlayStation Portable

Recenze her Advent Rising, Everybody’s Golf, BloodRayne 2 * První dojmy ze Starship Troopers * Preview Prince of Persia 3: Kindred Blades, Age of Empires 3 * První dojmy: EyeToy Kinetic – zpevněte si tělo * PSP – otázky a odpovědi * A další články

5x tip týdne: PSP – otázky a odpovědiRecenze: Advent Rising - podzimní hurikán přilétáRecenze: BloodRayne 2 - netrhejte upírům křídlaPrince of Persia 3: Kindred Blades - návrat temného bojovníkaPreview: Age of Empires 3 - král se vrací!

Plná hra týdne: Zdarma: Turrican 2002 - legenda je zpět

Pondělí - 5.9.2005 ... PSP - otázky a odpovědi

PSP – otázky a odpovědi

Martin Zavřel: "Nová herní platforma na našich pultech vzbudila právem mimořádný zájem. My se nyní na kapesní PlayStation podíváme znovu, tentorkát z praktičtějšího hlediska. Rozebereme například výdrž baterky, firmware 2.0 či hry a filmy dostupné pro PSP v první vlně." (celý článek)

NAOSTRO: Ptejte se Daniela Mikšovského, pořadatele InvexCupu

Jan Morkes: "Mistrovství ČR v počítačových hrách, které loni navštívilo údajně okolo 110000 zájemců, se blíží. Chystá se pořadatel největší herní akce u nás na pokoření tohoto rekordu? Bojí se přímé konkurence v podobě kvalifikace na WCG? Zeptejte se a vyhrajte předplatné!" (celý článek)

Plná hra:  Zdarma: Operation Cucumber - výbušné okurky

Bleskovka dne: Mortal Kombat: Shaolini se vrací

Úterý - 6.9.2005 ... Recenze Advent Rising

Recenze: Advent Rising - podzimní hurikán přilétá

Kamil Gric: "Advent Rising s sebou nesl poselství Orsona Scotta Carda i příslib epického dobrodružství, které známe jen z filmu. Svůj slib v mnohém dodržel. Tvůrci vytvořili opus, který se v každém okamžiku chová jako filmový snímek. Silné hudební motivy, emoce prostupující příběhem, ale jedna velká kaňka: hratelnost." (celý článek)

  

Byznys hrátky - Blizzard soud skončil, Activision začíná

Martin Boček, Petr Kolář: "Blizzard ukončil spor s Bnetd * Xbox 360 Live! má své ceny * Activision žalováno pro podvody * Codemasters vypouští splašky * WCG 2006 budou v Monze * Střípky herního byznysu a klasické tabulky nesmí chybět" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Super Johann - skákačka na mobil

Bleskovka dne:  Tvůrce série Myst zavírá brány

Středa - 7.9.2005 ... Recenze BloodRayne 2

Recenze: BloodRayne 2 - netrhejte upírům křídla

Jiří Mataj: "Barmani z Terminal Reality nám namixovali pokračování krvavého koktejlu s přitažlivou upírkou v hlavní roli. Stačí drahé Rayne dech na to, aby vyzvala k souboji prince perského? Jen masakrování davů nepřátel dobrou hru neudělá. Přečtěte si, nakolik si toho byli vědomi autoři." (celý článek)

  

Recenze: Everybody’s Golf – opravdu pro všechny

Karel Kališ: "Nemáte vlastního caddieho, nevíte co znamená birdie, green je pro vás barva a pod slovem železo si představujete kus trubky? Nevadí, i vy se opravdu můžete přesvědčit, že golf není jen nudná snobárna a užít si pekelně zábavné odpaly na vaší PS2." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: The Strategist - nejen online strategie

Bleskovka dne: Konzole nové generace na Tokio Game Show

Čtvrtek - 8.9.2005 ... Preview Prince of Persia 3

Prince of Persia 3: Kindred Blades - návrat temného bojovníka

Martin Klekner: "Jemná princátka jsou dávno z módy. Jen pohleďte na Prince z Persie, objevil své temné já a vydává se s ním na cestu za spásou rodného Babylonu. A nebo za zničením? Výjev z budoucnosti města měst vám přinese toto preview." (celý článek)

  

První dojmy: Starship Troopers - Život brouka

Ladislav Nosákovec: "Hvězdná pěchota si v historii herního průmyslu vysloužila zatím pouze jediné zpracování, a to navíc průměrné. Nyní se připravte na něco úplně jiného. Starship Troopers je nadějnou FPS, ve které se spotřebovaný sliz počítá na tuny…" (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: luxusní next-gen závody

Jan Horčík: "Zkušené studio Asobo připravuje na příští rok pořádný nářez v podobě závodů Grand Raid Offroad * Neznámí Mythopoea Games chystají RPGčko Storms over Anthon * Nadšené ruské studio Step CG chystá, mimo tuny dalších projektů, také adventuru Star Heritage 1: The Black Cobra" (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Kyoto Village - zachraňte sourozence!

Bleskovka dne: GALERIE: Tekken 5: Dark Ressurection

Pátek - 9.9.2005 ... Preview Age of Empires 3

Preview: Age of Empires 3 - král se vrací!

Jan Horčík: "Zlatá éra realtime strategií je dávno pryč. Přesto se každým rokem objevují desítky nových titulů, někdy průměrných, jindy excelentních, které znovu dokazují, že tenhle žánr je stále živ a v plné síle. Na letošní zimu vám radíme nakoupit dopředu zásoby jídla a pití, vychází totiž třetí pokračování legendy!" (celý článek)

  

První dojmy: EyeToy Kinetic – zpevněte si tělo

Lenka Vlková: "USB kamerku dodávanou ke slavné hře EyeToy již určitě každý z vás zná. Můžete s ní tančit, ovládat všemožné hry pomocí pohybů vlastního těla či dokonce létat. Tvůrci se ale rozhodli zajít ještě dál a přimět nás cvičit! Jak to po prvním vyzkoušení vypadá a zda je na co se těšit, to se dočtete právě zde." (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry - kuličky a vesmír

Tomáš Vrána: " Návštěva z vesmíru, ovládání kuličky, dobrodružné hopsání a dokonce i vybuchující okurky. Takovou kombinaci svět ještě neviděl! Je mi potěšením, že vám mohu podobný mišmaš v týdenním přehledu naservírovat až pod nos. " (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Rumble Box - kostičkovaná řežba!

Bleskovka dne: The Suffering bude na stříbrném plátně

Sobota - 10.9.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega: Džungle demovezí

Petr Kolář: "Týden úrodný na demoverze vždy nutí k zamyšlení. Co bude hitem? Vietcong 2, nebo Bet on Soldier? Age of Empires 3, nebo spíše Blitzkrieg? A takto pokračujeme i u videa, kde naleznete třeba Tekken, NFS: Most Wanted, The Movies, Far Cry Instincts a jiné." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Turrican 2002 - legenda je zpět

Bleskovka dne: Konec násilných her v Kalifornii?

Váš názor Další článek: Přílišné hraní vedlo k vraždě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,