Nový týden: Boiling Point, Psychonauts, Madagascar

Recenze her Boiling Point: Road to Hell, Psychonauts, Kingdom Hearts: Chain of Memories a Yoshi`s Universal Gravitation, Madagascar * Xbox 360 vs Playstation 3 z pohledu hardwaru – kdo bude rychlejší? * Preview: Age of Conan: Hyborian Adventures – mýtický svět ožívá * A další články

5x tip týdne: Recenze: Boiling Point: Road to Hell - zázraky se dějí!Psychonauts - chutný žánrový kompotRecenze: Madagascar - film byl jen začátekXbox 360 vs Playstation 3 z pohledu hardwaru – kdo bude rychlejší?Preview: Age of Conan: Hyborian Adventures – mýtický svět ožívá

Plná hra týdne: Zdarma: Alien GP - konec nudných závodů?

Pondělí - 13.6.2005 ... Recenze Boiling Point

Recenze: Boiling Point: Road to Hell - zázraky se dějí!

Martin Demiger: "Vývojářský tým Deep Shadows toho za svou krátkou historii moc nestihl. V jeho portfoliu bychom našli pouze jedinou hru – Codename: Outbreak. Po několikaleté odmlce se ale Ukrajinci vracejí v plné polní, aby nám ukázali, že jsme si je minule špatně zaškatulkovali. Cesta do pekla nikdy nebyla tak zábavná!" (celý článek)

   

OPS2, červnové číslo – černá bude vládnout

Martin Zavřel: "Oficiální český PlayStation 2 magazín dokázal ještě před odletem redakce na E3 2005 připravit bohatý materiál o údajně nejslibnější PS2 hře současnosti – FPS akci od tvůrců Burnoutu a engine Renderware s prostým názvem Black. Kromě toho ale najdete v časopise oslavné preview trháku God of War, recenzím vládne Tekken 5 a na DVD si zahrajete například Fifa Street nebo Lego Star Wars." (celý článek)

Obrazárna: Battlefield 2 a další

Adam Plechatý: "Jestliže pátek je oslavován jako nejlepší den týdne, kdy víkend je již za dveřmi, starosti jsou zatlačeny do kouta a každý touží po nějakém klidu, pondělí je černým dnem všech pracujících i školou povinných. V pondělí ale vychází Obrazárna. Představíme vám Total Overdose, Battlefield 2, Vietcong 2 a další." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: The Terror Tubbies - zabij Teletubbies!

Bleskovka dne: Co takhle vstát od počítače a stále hrát?

Úterý - 14.6.2005 ... Recenze Psychonauts

Psychonauts - chutný žánrový kompot

Adam Plechatý: "Originalita je v herním průmyslu stále nejvíce ceněnou "komoditou", byť se s ní příliš často nesetkáme. Za zmínku snad z posledních let stojí Beyond Good and Evil, Trackmania a nekomerční projekt Darwinia. Psychonauts se může směle zařadit mezi ně a ještě je o notný kus v mnohém převyšuje! Jaké je překvapení roku? Dočtete se v naší podrobné recenzi!" (celý článek)


Byznys hrátky: Konzole jako počítače?

Martin Boček: "PS3 jako počítač? * Licence na Magic: The Gathering, Transformers, D&D a další byly opět prodány * Handheldy a piráti * Chcete se podílet na vývoji hry Black and White 2? Nyní máte šanci * Vražda hráče skončila doživotím" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Return of Egypt - bojovka ve starověkém Egyptě

Bleskovka dne: Blizzard slaví: WoW je lepší, než jsme čekali!

Středa - 15.6.2005 ... Recenze Madagascar

Recenze: Madagascar - film byl jen začátek

Martin Pavlíček: "Zvířecí svět plný humoru přichází i na naše monitory. Další hra podle dětského filmu tvořeného pomocí počítačových animací či unikátní skvost? Pixar své zkušenosti už nejednou předvedl a vždy v tom nejlepším světle. Tentokrát na nás čeká čtveřice čtyřnohých kamarádů a jejich bláznivý útěk přes půlku světa." (celý článek)

  

Recenze: Kingdom Hearts: Chain of Memories a Yoshi`s Universal Gravitation

Karel Kališ: "Nastal čas změn. Od nynějška se budete setkávat s články o hrách na handhaldy v nové formě. A to ve formě známé z reklam 2 v 1. Dnes tu tedy máme dvě recenze na GBA hry - Kingdom Hearts: Chain of Memories přináší výsledek spojení firmy Square Enix a Disney; Nový Yoshi vám poté řádně pohne zemí." (celý článek)

   

Plná hra: Zdarma: Alien GP - konec nudných závodů?

Bleskovka dne: Neophyte mají opět silný CS tým

Čtvrtek - 16.6.2005 ... Xbox 360 vs PlayStation 3

Xbox 360 vs Playstation 3 z pohledu hardwaru – kdo bude rychlejší?

Mirek Jahoda: "Základem úspěchu next-gen konzolí budou samozřejmě hry, nicméně i holý strojový výkon na něm bude mít svůj podíl. Jaké budou hry pro Xbox 360 a Playstation 3 se zatím můžeme jen dohadovat. Jaký budou mít výkon však již přibližně víme. Pojďte se s námi podívat na srovnání předběžných technických specifikací obou platforem." (celý článek)

Nové hry na obzoru: Barbie v salónu krásy

Jan Horčík: "Originální multiplayerová realtime strategie Trash si vás získá * Máte už plán? Ne? Pak byste měli nějaký vymyslet - přichystejte se na žánrový mix v podobě francouzského The Plan * Pokud si kdokoliv z našich čtenářů rád hraje s panenkami, nechť mu neunikne titul Barbie: Salon krás" (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Strip Indian - japonské krásky!

Bleskovka dne: Mortal Kombat: Shaolin Monks - návrat legendy

Pátek - 17.6.2005 ... Nový LEVEL

Preview: Age of Conan: Hyborian Adventures – mýtický svět ožívá

Pavel Žák: "Vydejte se na cestu do světa, kde oblohu křižují fantastické stvůry. Do světa, kterému vládnou zlá božstva a kde lidé bojují o holý život. Do světa otroků, krví zbarvených mečů, zázračných šermířů a prohnaných zlodějů. Do světa, kde se barbar Conan právě chopil žezla Aquilonie a jeho vláda zatím nepřinesla nic než chaos." (celý článek)

  

Ovládejte své virtuální já v Soul Caliburu

Petr Kolář: "Posledním trendem mlátiček je možnost přizpůsobit si svoji postavu. Nám se podařilo zjistit, jak až daleko hodlají zajít vývojáři Namca v Soul Calibur 3. A ač jsme zvyklí na mnohé, zde nám zůstala čelist bezmocně ležet na zemi. Jen s námi nahlédněte, co se do dalšího dílu chystá, sami uvidíte, že je to síla." (celý článek)

Level 127 – E...E... E...E3!

Martin Demiger: "V životě obyčejného smrtelníka je měsíc krátká doba. Pro hráče počítačových her ovšem ne. Za jediný měsíc se totiž na trhu stihnou objevit desítky titulů. Výjimku naštěstí netvoří ani letní měsíce. Posuďte sami: GTA San Andreas, Imperial Glory, Boiling Point… Žádná béčka, stejně jako Level 127. Plno zábavy, desítky článků a dokonce dvě DVD za cenu jednoho." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: A Day After - konečně pořádné RPG!

Bleskovka dne: Prince of Persia 3 - ve stínu temného Prince

Sobota - 18.6.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Petr Kolář: "Bojištěm samozřejmě rozumíme demoverzi na Battlefield 2, která je hlavním tahákem této Megy. Ale ani ostatní věci ke stáhnutí nestojí vzadu. Jen se podívejme na kompletního klienta pro Ragnarok Online, demoverze Sudden Death, Salvo a nebo originální Pro Cycling Manager. K tomu samozřejmě spousta videí, například hádanka města v True Crime, tvorba postav v Soul Calibur a mnohé další." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Doporučujeme: BZFlag - nejlepší onlinovka!

Bleskovka dne: Eclipse - Half-Life 2 z pohledu třetí osoby

Váš názor Další článek: Eclipse - Half-Life 2 z pohledu třetí osoby

Témata článku: , , , , , , , , , ,