Nový týden: Boží hry

Smrt a magie vládly tomuto týdnu - ať už jste se zaměřili na nelítostného Kratose nebo půvabnou Veneticu. A pokud se vám nechtělo do zabíjení, mohli jste se podívat na další články.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: God of War 3 - Bohové musí být šílení
Jan Sedlák: Bývalý Bůh války vyráží na své poslední tažení proti vládcům Olympu. Pojďte porcovat antické potvory ve hře s nejlepší grafikou současnosti.

VIDEO: 2685 'God of War 3 - Vengeance trailer'

Recenze:

Heavy Rain Chronicles: The Taxidermist - krev, ženy a strach
Tomáš Hrubý: Maximální tenze. Temná hrůza. Pocity mrazení v zádech. To vše se podařilo dostat do jediného stahovatelného obsahu k Heavy Rain. Bravo!

Recenze: Venetica - dcera Smrti
Jakub Kovář: Černé průsvitné hadříky, meče za pasem a touha po pomstě. Venetica kráčí cestou krve a je jen na vás, jestli se zkrvaví ona nebo její nepřátelé.

Mobilní recenze: The Sims 3 a sedm nocí v kasínu
Mobilgamer.cz: Prožijte vzrušující dobrodružství se Simíky v Egyptě, Číně, Francii a Americe. Navštivte kasíno a zahrajte si poker, ruletu a blackjack.

Freehry:

Yumsters! 2: Around the World! - nenasytně zábavní červové
Autoři Freehry.cz: Jsou veselí, hraví a věčně hladoví. Mají rádi ovoce a cestování po celém světě. Seznamte se s partičkou červíků ze hry Yumsters! 2: Around the World!

Týden na FreeHrách - adventurní pecka
Autoři Freehry.cz: Po dlouhé době se zase objevila adventura, která dokáže otřást nezávislou herní scénou. Ta ale není jediným trhákem uplynulého týdne.

Doupě eXtra:

Soutěž o 3 hry God of War 3 a stylová trička
Doupě.cz: Skvělá hra si zaslouží i soutěž o zajímavé ceny. Pokud chcete vyhrát hru God of War 3 a stylové tričko, ve kterém ve společnosti vyniknete, soutěžte.

Váš názor Další článek: Víkendová herní polévka 10/2010

Témata článku: , , , , ,