Nový týden: Civilizace i návrat Mafie

Recenze nové Civilizace, komentář o životě jako o videohře, zhodnocení DLC k Mafii 2 nebo třeba NHL 11 - to vše a ještě víc najdete uvnitř.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Civilization V - pánem světa za pár hodin
Petr Baum: Dobývat a ničit, nebo naopak vést ke kultrunímu rozkvětu svou civilizaci. Takový je sen mnoha lidí. Civilization V vám jej splní.

VIDEO: 3440 'Civilization V - Walkthrough feature'


Recenze:

Mafia 2: Jimmy's Vendetta DLC - čistič na scéně
Jakub Kovář: Vraťte se do Empire Bay v kůži drsňáka Jimmyho a povražděte pár set lidí. Otázkou je, zda vám to stojí za to.

mafia2jimmysvendetadlc_04.jpg

Recenze: NHL 11 aneb zlomte jim ty hokejky!
Jan Mokres: NHL byla vždy o gólech, nahrávkách, tvrdých nárazech a skvělých zákrocích. Jak situaci změnily nové hity a lámání hokejek? Našli tvůrci prostor pro další inovace?

Recenze: Kung-fu Rider - o kolečko navíc
Josef Šustek: Jestli jste si kdy představovali, jaké by to bylo prohánět se po městě na kancelářské židli, možná jste našli, co jste hledali. A možná také ne.

Indie recenze: AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity - zlámané kosti BASE jumpera
Autoři Freehry.cz: BASE jumping, tedy skákání z vysokých budov, je extrémně nebezpečný sport. Mnohem bezpečnější je zlámat si kosti jen virtuálně u dnešní indie hry.

Komentář:

Převést život na videohru: filmy to teprve začíná
Jan Vávra: „Inception dokazuje, že hry jsou v současnosti kulturně nejvýznamnějším zábavním médiem,“ říká Raphael van Lierop z Relic Entertainment. Jeho slova vůbec nemusí být přehnaná.

Freehry:

Týden na Freehrách: závodní posedlost
Autoři Freehry.cz: Nešlo to. Vážně. Nemohli jsme uniknout. Coaster Racer jsou zkrátka proklatě návykové závody, o čemž se můžete sami přesvědčit.

Freehra: Flash Fun - Coaster Racer

Autoři Freehry.cz: Nespoutané závody na bláznivých tratích v podobě flashovky Coaster Racer vás jistě zabaví nejedno podzimní odpoledne.

Váš názor Další článek: Víkendová herní polévka 41/2010

Témata článku: , , , , , , , , , ,