Nový týden: Co nás letos čeká?

Co přinesl tento týden? * Recenzi titulů Metal Gear Solid: Portable Ops, Foofa Jumpa, Trackmania United a Star Wars: Lethal Alliance * Preview her Tomb Raider: Anniversary a Medal of Honor: Vanguard * Téma o World of Warcraft a Nejočekávanějších hrách roku 2007 * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

Nejočekávanější PC hry roku 2007 podle Doupěte - první část

Martin Demiger: Máme za sebou rok 2006. Není však třeba truchlit: před námi je dalších dvanáct měsíců. Úplně nových, neokoukaných – a hlavně přinášejících další várku kvalitních her. Kdo však má v tom nepřeberném počtu titulů poznat, co je a není dobré? Pomoct vám může náš článek, v jehož první části jsme oddělovali zrna od plev v první polovině abecedy.

  

Bleskovka týdne: Duke Nukem: Forever se začíná probouzet
Download týdne: Alien Arena 2007 - plná verze
Free hra týdne: TORCS

Recenze

PSP: Metal Gear Solid: Portable Ops – konečně klasika

Martin Demiger: Metal Gear v klasické podobě na PSP chyběl. Použití minulého času v předešlé větě není čistě náhodné – po příchodu Portable Ops je vše jinak. Tentokrát už jde o plnohodnotné pokračování, které oplývá všemi přednostmi, na něž jsme zvyklí. Parádní hratelností, špičkovým audiovizuálním zpracováním, příběhem zapadajícím do skládanky již vyšlých dílů.

Mobily: Foofa Jumpa – skákejte jako o život
PC: Trackmania United – spojeni rychlostí
PSP: Star Wars: Lethal Alliance – malá hvězdná válka

Preview

PC: Tomb Raider: Anniversary – osmička šťastným číslem?

Ladislav Nosákovec: Lara Croft slaví desetileté výročí ve velkém stylu. A pokud jste si kdysi dávno oblíbili sérii Tomb Raider (konkrétně pak její první díl), týkají se oslavy i vás. Anniversary totiž nebude ničím jiným, než remakem prvního Lařina putování.

  

PS2, Wii: Medal of Honor: Vanguard – útok přichází

Další články

Téma: World of Warcraft – jak vyrobit legendu

David Sláma: Mohli jsme pro vás napsat exkluzivní recenzi na Burning Crusade. A krásnou. Umělé slovní obraty, falešné screeny z bety a nakonec nějaká ta vábnička na nové čtenáře. Ale my jsme řekli ne. Čekání na důkladnou recenzi nejrychleji se prodávající hry si zkraťte čtením o tom, jak se Blizzardu povedlo vyrobit fenomén, jemuž propadlo 8 milionů hráčů.

  

Doupě 25: WoW, Crackdown, FFXII a čarodějnice!
Nová mega: vzhůru do arény
AbecedaHer: ve zkratce
Týden v rubrice Plné Hry: simulátor jak má být
Jízdní řád: na 5. týden
FlashFun: Dead Tree Defender - braňte se

Váš názor Další článek: Duke Nukem: Forever se začíná probouzet

Témata článku: , , , , , , , ,