Nový týden: Co se dělo na E3?

Přežili jsme to. E3 je za námi a my vám můžeme s odtupem říci, jak probíhala, co nám dala a co zase vzala. Prostřednictvím Nového týdne, samozřejmě. Všechny články z E3 pěkně pohromadě!

Pondělí 8.5. ... E3 klepe na dveře

E3 2006: Co kdo chystá

Martin Demiger: "Letošní Electronic Entertainment Expo je skoro za dveřmi, takže jsme se rozhodli pěkně na jedno místo shromáždit veškeré ohlášené prezentace, jež herní společnosti zveřejnily. Zajímá-li vás nečí line-up, najdete jej zde." (celý článek)

  

Preview: Survivor – hlavní je přežít

David Marák: "Nejdůležitější je přežít. Přesně o to totiž půjde v Survivor, jenž sází na netradiční a originální téma – zpracování reálných katastrof, které si hráč prožije se vším všudy. Co na nás autoři chystají a jak daleko hodlají zajít?" (celý článek)

Plná hra: Flight Commander - vesmírný nářez
Bleskovka dne: E3: Final Fantasy 13 ohlášena!

Úterý 9.5. ... Začínáme

E3 2006, den první - první hry pro Wii

Martin Demiger: "Každý rok žasneme nad přívalem materiálů, který nám největší světová herní výstava E3 naservíruje. Ani ten letošní nebude podle všeho výjimkou. Nyní máte jedinečnou příležitost získat veškeré informace a novinky pěkně na talíři díky našemu dnešnímu souhrnu z prvního dne." (celý článek)

  

Doupě 17 - Dreamfall, úchylnosti a Gooka 2

Jan Morkes: "April Ryan se vrací! Jedna z nejlepších adventur posledních let se dočkala pokračování. Jaké je? * Jaké hodnocení dostalo Spellforce 2, City Life, Desperados 2, Ghost Recon: Advanced Warfighter či 2006 FIFA World Cup? * Exkluzivní průzkum: Úroveň prodeje v Česku! * A kromě toho také pohled na nejzvrácenější hry všech dob" (celý článek)

Bleskovka dne: E3: Halo 3 oficiálně ohlášeno

Středa 10.5. ... Playstation 3 v akci 

Playstation 3 – Sony odhaluje karty

Petr Kolář, Karel Kališ: "Jedna z nejočekávanějších konzolových událostí letošní E3 proběhla dnes v noci. Konference společnosti Sony totiž konečně osvětlila podrobnosti týkající se jejich next-gen konzole, Playstation 3. Víme, jak vypadá ovladač, kdy se dočkáme, kolik bude stát, jaká bude online služba a další informace, na které čekají zástupy fanoušků se zatajeným dechem." (celý článek)

 

E3 2006, den druhý - s hrami pro PS3 se roztrhl pytel

Martin Demiger: "Každý rok žasneme nad přívalem materiálů, který nám největší světová herní výstava E3 naservíruje. Ani ten letošní nebude podle všeho výjimkou. Nyní máte jedinečnou příležitost získat veškeré informace a novinky pěkně na talíři díky našemu dnešnímu souhrnu z druhého dne." (celý článek)

Herní blesk: Tajná místa rozkoše v Oblivionu

David Marák: "Oblivion má skrytá erotická místa. Kdo je tam dal a proč? * V pekle počtvrté? Klapka, kamera... John Carmack zřejmě pracuje na Doomu 4! * Čeština do Heroes of Might Magic 5 ztracena. Práce jednou od začátku. Jako náhrada polština!" (celý článek)

Plná hra: Xraye - geniální?
Bleskovka dne: E3: Golden Axe ožije v rukou Segy

Čtvrtek 11.5. ... Kdo Wii co

Nintendo Wii – inspirující informace

David Sláma: "Pokud hledáte další generaci, jste tu špatně. Tohle není jen další, tohle je nové. Už se to netýká jen několika, ale všech. Takovými a podobnými silnými slovy začala působivá konference Nintenda na E3. Jak se to tedy s revolucí pod hlavičkou Wii má?" (celý článek)

  

První dojmy: Co přináší Tony Hawk

Martin M. Boček: "Na letošní E3 byla ohlášena dvojice titulů s Tony Hawkem v názvu a my byli při tom. Tony Hawks Project 8 se chystá pro PS3 a Xbox 360, zatímco Nintendo Wii bude hostit Tony Hawks Downhill Jam. Je libo raději závody, nebo volnost na skateboardu? Představíme vám obojí a vy si můžete vybrat." (celý článek)

E3 2006, den třetí - next-gen smršť

Martin Demiger: "Každý rok žasneme nad přívalem materiálů, který nám největší světová herní výstava E3 naservíruje. Ani ten letošní nebude podle všeho výjimkou. Nyní máte jedinečnou příležitost získat veškeré informace a novinky pěkně na talíři díky našemu dnešnímu souhrnu ze třetího dne." (celý článek)

Plná hra: WalkerMech Destroyer - drsná akce
Bleskovka dne: E3: Metal Gear Solid míří do filmu

Pátek 12.5. ... Convention Centre zavírá brány

E3 2006, den čtvrtý - MGS film, nová rasa pro World of Warcraft

Martin Demiger: "Každý rok žasneme nad přívalem materiálů, který nám největší světová herní výstava E3 naservíruje. Ani ten letošní nebude podle všeho výjimkou. Nyní máte jedinečnou příležitost získat veškeré informace a novinky pěkně na talíři díky našemu dnešnímu souhrnu ze čtvrtého dne." (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry - deštivé dny?

Tomáš Vrána: "V uplynulém týdnu jste se mohli setkat hned s několika perlami na slovo vzatými. V čele stojí geniální On a Rainy Day s loďkami a ruku v ruce s ní Xraye, který na extravaganci nešetřil." (celý článek)

FlashFun: Hostile Skies - pilotem ve válce

Flashfun: "Jako pilot letadla musíte ve válce čelit útokům ze vzduchu i ze země. Nepřátelská letadla na vás budou lítat ze všech stran a pozadu nezůstanou ani bitevní lodě. Ukažte proto všem, jak dobří piloti vlastně jste." (celý článek)

Bleskovka dne: E3: Blizzard pracuje na dalších hitech

Sobota 13.5. ... Ráj plný downloadů

Nová mega: E3 nášup

Martin Demiger: "Každý týden označíme jeden download jako nejlepší a ostatní strčíme pěkně pod čáru na konec Nových meg. Tentokrát jsme se ale rozhodli učinit výjimku a žádný neoznačit. Důvodem je právě končící výstava E3, která nabourala zažité řády. Jen těžko by se z desítek trailerů vybíral ten nejlepší." (celý článek)

Plná hra: Road Attack - smrt na dálnici
Bleskovka dne: Heroes of Might and Magic 5 v české demoverzi

Diskuze (2) Další článek: Frame City Killer nebude

Témata článku: , , , ,