Nový týden: Další Doom, další Quake

Jakmile je nějaká hra úspěšná, snaží se logicky vývojáři z její popularity vytřískat co nejvíce. Ukázkovým příkladem mohou být tituly z dílen id Software. Jejich Doom se nyní dostává na mobily, kde jsme jej podrobili důkladné recenzi, a pozadu nezůstává ani Quake, jehož svět budeme dobývat v Enemy Territory: Quake Wars. Uplynulý týden toho ale přinesl mnohem více!

Pondělí 30. 1. ... Mrtví ožívají

Recenze: Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse - chuťovka

Tomáš Vrána: "Děti, podává se večeře. Co si dáte? Tatínkův mozeček s cibulí a hráškem nebo moji praženou ruku? Oh, jistě, skvělá volba. Přeji dobré chutnání a ještě lepší trávení" (celý článek)

 

Recenze: Mario Superstar Baseball – rychlé míče, tvrdé rány

Karel Kališ: "Další z řady sportů s maskotem Nintenda v hlavní roli je zde. Ovšem baseball má svoje zákonitosti a komplexní pravidla, podařilo se je tvůrcům zkrotit do zábavné hry, stejně jako u předchozích titulů? Dočkali jsme se hratelnostního homerunu či jen trapného strike-outu? Odpověď najdete v recenzi." (celý článek)

Plná hra: Meteor Alert Excalation - vražedné závody
Bleskovka dne: Co zbrzdilo Xbox 360 v Japonsku?

Úterý 31.1. ... Další Quake na cestě

Preview: Enemy Territory: Quake Wars

David Marák: "Chystá se na nás další multiplayerová akční řežba z prostředí známého z klasického Quake. Rozhodli jsme se jí podívat na zoubek, abychom zjistili, co autoři chystají a slibují. A už teď se zdá, že nás čekají další grafické orgie a zběsilá akce." (celý článek)

  

Recenze: Kirby Power Paintbrush a Pac’n Roll

Karel Kališ: "Dvě hry, dva různí hrdinové, ale oba kulatí. A oba využívají možností NDS do krajnosti. Kirby vás zavede do světa zábavného umění a originálních nápadů. S Pac-Manem si následně můžete zajít na oběd. Podávají se žluté kuličky a duchové. Přejeme příjemný zážitek a dobrou chuť." (celý článek)

Byznys hrátky: PSP i s homebrew

Petr Kolář: "Další firmware pro PSP prolomen * Blíží se handheld od Microsoftu * Nintendo DS Lite ohlášeno * Xbox 360 zpomalily hry * CD Projekt loni úspěšný * Dvojice herních gigantů možná zapracuje dohromady * A mnohé další doplněno o tabulky prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: WarRock - akční multiplayerové orgie
Bleskovka dne: Casino Royale - číslo 007 žije

Středa 1.2. ... Nohama, rukama

Recenze: Rag Doll Kung Fu - jiná bojovka

Petr Kolář: "Bojovka, která se ovládá jen myší. Při vyslovení něčeho takového se bojovkářům zježí i chlupy na uších, ostatní se zvědavě podívají, co že to k nim přiskákalo za podivnost. Pojďme se společně podívat na Ragdoll Kung Fu a uvidíte sami." (celý článek)

  

Recenze: Namco Museum Battle Collection – stroj času

Martin Zavřel: "Zatímco celý svět obdivuje videohry nové generace, Namco slaví padesát let své existence vydáním sbírky her, kterými to všechno začalo. Co všechno obsahuje či zda zaplavila redakci slzami nostalgie, to se dozvíte právě zde. Fanoušci Pacmana a Galaxians nástup!" (celý článek)

Plná hra: Nexus - originalita je holt originalita
Bleskovka dne: Chystá se MMO podle Stargate

Čtvrtek 2.2. ... Další next-gen nášup

Recenze: Perfect Dark Zero – další z legend je zpátky

Martin Kratochvíl: "Na nové konzoli Xbox 360 se nám představují další a další hry. Plní se ale slova představitelů Microsoftu o tom, že vstupujeme do next-gen éry? Nahlédněte do naší recenze a budete mít trochu jasno." (celý článek)

  

Score 144: Hity roku 2006

Martin Demiger: "Sázková kancelář Score hledá nejlepší hry roku 2006. Tipuje, vypisuje kurzy a věští budoucnost. Vy u toho samozřejmě nemůžete chybět. Tedy pokud nechcete přijít o Hammer & Sickle, Crazy Froga, ši třeba Heroes of Might & Magic V..." (celý článek)

Nové hry na obzoru: Nejistá budoucnost

Petr Kolář: "Strategie Aliance: Future Combat nás přenese do blízké budoucnosti * Růžové brýle nám o věcech budoucích sejme Crysis - střílečka od tvůrců Far Cry * A ještě dále v čase se posuneme s MMORPG Stargate Worlds" (celý článek)

Plná hra: Video Strip Poker 1 - nahé holky
Bleskovka dne: SCS Software chystají další českou hru

Pátek 3.2. ... Mobilní Doom

Recenze: Doom RPG - důvod ke koupi nového mobilu

Martin Pavlíček: "Ten sváteční den přece jen konečně nastal. Známá zkázurozsévající stvoření napadla už i naše mobilní telefony. Jak dopadl očekávaný vstup id Software na pole javových her, za kterým stál sám John Carmack? Pekelně. A to přímo s podtitulem RPG." (celý článek)

  

Návod: X3: Reunion

Abecedaher: "Vesmír se opět otevřel všem, kteří hledají bohatství, slávu a dobrodružství. Již třetí pokračování této hry přišlo na naše obrazovky, aby ji obsadilo na dlouhé desítky hodin. Pokud během nich narazíte na nějaký problém, věříme, že následující návod vám s ním pomůže." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - v zajetí akce

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden patřilo srdce redakce serveru FreeHry.cz multiplayerové akci WarRock, která dostala vysoké hodnocení 92 %. Aby také ne, když nabízí bezvadnou hratelnost, výtečnou grafiku, obrovskou porci zábavy a to vše zcela zdarma!" (celý článek)

Plná hra: Eye of the Kraken - skvělá old school adventura
Bleskovka dne: Už brzy přijde Black

Sobota 4.2. ... Herní tetování

Nová mega: závodní šílenství

Petr Kolář: "Pokračujeme v nadílce kaskadérských demoverzí, protože tato mega vede Trackmania Nations. Těsně je následována slovenskými Gods a širokou nadílkou videí, třeba ukázky s novou Larou, Bitva o Středozemi a dvojice videocomicsů na konci." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu přinesla AbecedaHer nejen návody na The Settlers: Heritage of Kings či na Star Wars: Republic Commando, ale kupříkladu i trainery na 25 to Life, češtinu na Need for Speed: Most Wanted a mnoho dalších." (celý článek)

Plná hra: Mad Cars - na plný plyn
Bleskovka dne: Potetujte si tělo herními motivy!

Váš názor Další článek: Potetujte si tělo herními motivy!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,