Nový týden: dokonalá jízda

Co přinesl tento týden? * Preview titulů Soul Calibur 4, Conflict: Denied Ops a Warhammer 40.000: Soulstorm * Recenze her Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure a Burnout Paradise * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů.

Článek týdne

PS3: Burnout Paradise – takhle měl vypadat Need for Speed

David Sláma: Když se mi dostane do rukou hra k recenzi, často nacházím věci, které by tam měly být, ale nejsou. Když se mi dostal do rukou Burnout Paradise, nenašel jsem je.

  

Recenze

Wii: Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure - poklad na Wii

Karel Kališ: Nejprodávanější konzole, na které si však nikdo nehraje. Tento vskutku smutný fakt o Wii se snaží nabourat další hra, která není jen bezmyšlenkovitou hromadou tupých miniher. Představujeme Zack & Wiki, nový klenot zářící na nebi jménem Nintendo.

Preview

PS3: Preview: Soul Calibur 4 - když se dva perou

Martin M. Boček: V bojovkovém nebi se šíří nepokoje. Méně odolní jedinci se skrývají v temných zákoutích síní slávy, jiní zmateně pobíhají kolem. Dva se tří současných králů – Tekken a Virtua Fighter – se třesou na svých trůnech. Třetí král, Soul Calibur, se jen spokojeně usmívá a doufá, že již brzy předá žezlo svému nástupci. Nebo že by ne?

  

PC: Conflict: Denied Ops – CIA je zpět. Ve dvou
PC: Warhammer 40.000: Soulstorm – bouře přichází

Další články

Obsah OXM 8 - nabitý start roku

OXM: Jak jinak začít nový rok než pohledem, co nás čeká? Masivní téma o hrách roku 2008 napoví. Ovšem kromě toho najdete v novém OXM kopu dalších informací o hrách Rock Band, Tomb Raider Underworld, Condemned 2, či Fifa Street 3, které doplňují i zhodnocení her Burnout Paradise, The Club či Kindgom Under Fire. Ale to je jen ona pověstná špička ledovce.

 

Nová mega: navštivte Enemy Territory
Týden na FreeHrách - originál je jen jeden
Modifikační koutekvzhůru do středověku
Byznys hrátky: V roce 2007 jsme utráceli nejvíc v historii

Váš názor Další článek: Blizzard představuje bestie z WoW: WotLK

Témata článku: , , , ,