Nový týden: dvoučlenná armáda a bubínky

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů Army of Two, Patapon a The Sims: Příběhy trosečníků * První pohled na Zeno Clash * Preview C&C 3: Kane’s Wrath, Warhammer Online a Requiem: Bloodymare * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů

Článek týdne:

Recenze: Army of Two - dvojka k pohledání

Karel Kališ: "Válka je jen mizernej byznys, ze kterýho se dají vytřískat krví nasáklý prachy. A taky spousta zábavy, pokud se tedy přidáte k žoldácké dvojce, oproti které jsou veškerá filmová hrdinná dua jen páreček uslintaných dětiček na procházce."

Recenze:

PSP: Patapon – s PSP třeba na konec světa

David Sláma: "Jestli ještě nemáte PSP, Patapon vás přiměje si jedno pořídit. Jestliže handheld už máte, ušetříte – poběžíte si koupit jen hru."

  

PC: The Sims: Příběhy trosečníků – do třetice všeho dobrého

První pohled:

PC: Zeno Clash – bizarní svět ožívá

Michal Bayerl: "Už vás unavuje procházet úrovně lišící se odstínem šedi použitých textur? A nudí vás stále stejné zbraně, které svým zpracováním nikoho nepřekvapí? Vydejte se do fantastického světa, jenž popírá jakoukoli vazbu na minulost či současnost. K představení hry přidáváme i exkluzivní rozhovor s tvůrci."

  

Preview:

PC: C&C 3: Kane’s Wrath – druhá šance

Petr Kolář: "Právě jsem se vrátil z Hradu. Prezident demižon přijal. Ano, opravdu se kutí další díl strategie Red Alert, v němž opět soudruzi udělají chybu a pokusí se manipulovat s minulostí. Jak to dopadne tentokrát se dozvíte v našem článku."

  

PC: Warhammer Online – válka se blíží
PC: Requiem: Bloodymare – mno to je hnus, velebnosti!

Další články:

Byznys hrátky: World of Warcraft nikdo neporazí, tvrdí Activision
Modifikační koutek
V doprovodu akcí
Týden na Freehrách
ve znamení barev
Nová megaPenumbra rovnou dvakrát

Diskuze (2) Další článek: Vyjeďte na akční výlet 2 Days to Vegas

Témata článku: , , , , , ,