Nový týden: Fable i Flashpoint

Tento týden jsme se ocitli ve víru recenzí a přinášeli vám samé hezké verdikty. Flashpoint, Fable, Woozle, SBK - však nakoukněte sami.

Článek týdne:

Recenze: Fable 3 PC - revoluce pro všechny (recenze)
Petr Kolář: Půl roku po verzi pro X360 přichází Fable 3 představit budoucnost Albionu i na PC. A krok je zaslouženě sebejistý.

VIDEO: 3674 'Fable III - Accolades trailer'

Recenze:

Operation Flashpoint: Red River - out-fuc*ing-standing!
Jakub Kovář: Zajeďte si spolu s US Army nachytat do Tádžikistánu trochu bronzu. Případně tedy i olova.

VIDEO: 4167 'Operation Flashpoint: Red River - Sgt. William Kirby bio'

PC, X360, PS3 recenze: SBK 2011 - legendární rychlost
Petr Kolář: SBK 2011 přináší nejen celý arzenál letošního ročníku Superbike, ale navíc i legendární jezdce dob minulých. A to je teprve závodní výzva.

PS3 recenze: SOCOM: Special Forces – Rambem neurazíš
Jan Vávra: Problém nového Socomu: Kolik lze stonožce utrhnout nohou, aby to byla stále ještě stonožka? Na taktiku kašleme, arkádovitosti zdar!

i-Phone recenze: Woozzle - uklidňující cvrnkání kuliček
Norbert Lapčák: V džungli možná čekáte tygry, hady a opice, určitě ne ale kuličky. A vidíte, přitom v nové logické hříčce českých tvůrců jsou jich plné bambusy.

Soutěž:

Soutěžte o deset klíčů k Family Farm
Autoři Freehry.cz: Zaujala vás nová česká hra Family Farm? Chtěli byste si toto farmaření vyzkoušet na vlastní kůži? Soutěžte s námi o deset plných verzí hry.

Freehry:

Týden na Freehrách: od každého trochu
Autoři Freehry.cz: Spojte dohromady Facebook, Portal, Super Meat Boy, Prey a ještě několik dalších podobných ingrediencí. Co vám vzejde? Reimagine: The Game.

Doupě eXtra:

Kinematograf: Třetí světová v Call of Duty: Modern Warfare 3
Doupě: Call of Duty: Modern Warfare 3 předvedlo pořádný trailer, Assassin's Creed Revelations na ten svůj zatím jen láká. A nabízíme i další vybraná videa.

VIDEO: 4395 'Call of Duty: Modern Warfare 3 - Reveal trailer'

Nejdůležitější zprávy týdne:

Video + screeny k AC: Revelations
Josef Šustek: Dřívější info o Assassin's Creed: Revelations bylo sice fajn, tu pravou "žízeň" ale vždy uhasí až pořádné obrázky ze hry, příp. výživné video. A i když je dnešních screenshotů (a artworků) dost poskvrnu, svou práci odvádějí dobře. Zvláště vezmete-li v úvahu jejich super velké rozlišení. Tedy většiny z nich.

VIDEO: 4405 'Assassins Creed Revelations - Teaser'

Alenka bude hysterická (a krvavá)
Karel Kališ: Electronic Arts uvolnili nejnovější screenshoty z akční hry Alice: Madness Returns, které představují speciální mód Hysteria. Stejně jako při použití "Rage Box" v původní American McGee's Alice vás hysterie uvede do krátkodobého stavu nepřemožitelnosti, kdy se prokrájíte přesilou nepřátel raz dva. Efektní černobílé vizuální zpracování s kapkou (kýblem) krve dává jasně najevo, že tahle Alenka pohádková rozhodně nebude. Nemůžeme se dočkat.

S čím se Ubisoft pochlubí na E3?
Josef Šustek: Ubisoft zveřejnil seznam her, které hodlá na předvést letošní výstavě E3 (přesněji 6. června). Nechybí mezi nimi takoví velikáni jako Assassin's Creed: Revelations, Ghost Recon: Future Soldier či Driver: San Francisco.

Duke Nukem Forever je dokončen
Josef Šustek: Pokud jste si kvůli Zaklínači 2 nedočkavě odškrtávali dny v kalendáři, budete mít nyní o důvod k radosti více. Jak na Facebooku prozradil jeden z vývojářů studia CD Projekt Red, budou všechna DLC k druhému dílu úplně zdarma.

PS3 dotahuje, ale X360 je stále před ní
Karel Kališ: Playstation divizi Sony se v loňském fiskálním roce (končil 31. března) dařilo. Konzole Playstation 3se za uplynulých dvanáct měsíců prodalorekordních 14,3 milionů kusů, čímž se dostala na celkových 50 milionů. Konkurenční Xbox 360 je však stále o kousek vpředu – k lednu 2011 má na kontě prodaných 53,6 milionů kusů celosvětově. Nicméně na čele je stále Nintendo Wii s náskokem 20 milionů (celkově prodáno 70,9 milionů) a navíc má nakročeno ke konzoli další generace, jejich Project Café by měl být odhalen na letošní E3.

Váš názor Další článek: Kinematograf: Třetí světová v Call of Duty: Modern Warfare 3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,