Nový týden: FIFA 2005 vs Pro Evo Soccer 4, kdo s koho?

Recenze her Pro Evolution Soccer 4, FIFA 2005, Men of Valor, Pitfall: The Lost Expedition, * Listopadové Doupě DVD: dema Prince of Persia 2 a Richard Burns Rally * Herní blesk: žalujte svou matku! * Preview - Vampire: The Masquerade: Bloodlines * Jets n Guns - freewarová česká akce jak má být * A další zajímavé články!

5x tip týdne: Recenze: FIFA 2005 - lepší než minule?, Preview - Vampire: The Masquerade: Bloodlines, Recenze: Pro Evolution Soccer 4 - fotbalovější než fotbal, Listopadové Doupě DVD: dema Prince of Persia 2 a Richard Burns Rally, Recenze: Pitfall: The Lost Expedition – zlaté časy Atari

Plná hra týdne: Jets n Guns - akce jak má být

Pondělí - 8.11.2004 ... Legendární Pitfall se vrací!

Recenze: Pitfall: The Lost Expedition – zlaté časy Atari

Alan Jarrar: "Džungle, stromy, krokodýli, jezera, liány a další všelijaké přírodní nástrahy – tím vším byl Pitfall Harry. Nezaměnitelné kouzlo této herní série se nám pánové z Beenox Studios pokusili převést na obrazovky PC monitorů. Ptáte se, jak celý tento ,,pokus” dopadl? Tak na to jsem byl také zvědavý. Čtěte naši recenzi, chcete-li se dozvědět víc." (celý článek)

   

Listopadové Doupě DVD: dema Prince of Persia 2 a Richard Burns Rally

Jan Horčík: "Minule jsme vám sice naservírovali bombastické demo hry Doom 3, ale listopadové Doupě DVD je natolik plné možná ještě zajímavějších pecek, že bych se nebál označit jej za ještě nadupanější. Kromě dvojice zmíněné v nadpisu se dočkáte také her RollerCoaster Tycoon 3 či Scrapland. Dema ale nejsou všechno! Kompletní obsah Doupě DVD č. 11 v dnešním článku!" (celý článek)

Plná hra: Sieben Zwerge XS - sedm Moorhuhn trpaslíků

Bleskovka dne: Xenosaga 2 prostřednictvím nových obrázků

Úterý - 9.11.2004 ... Neslaní nemastní muži cti

Recenze: Men Of Valor – prý akce jak víno

Alan Jarrar: "Listopad bude akčními hrami nabitý k prasknutí a proto vám recenzi první z nich přinášíme už dnes. Jaký je Men Of Valor? Noční plížení se vietnamskou džunglí, křik vyděšených vesničanů, výbuchy a nářek, jež jdou neznámo odkud. Hustý prales je plný smrtelných nástrah. Jde o to je překonat a přežít! Zní to hezky, viďte? Ale najde se tu pár ALE." (celý článek)

   

Byznys hrátky: GTA láme rekordy

Martin Boček: "Rekordní GTA: San Andreas * Koei vyhrála spor s tchajwanskými piráty * Nintendo i Microsoft jdou k soudu * V Číně zavřeno 1600 heren! * Střípky informací o NeverWinter Nights 2 * Jak se prodávají konzole? * Dema i pro handheldy? Pro PSP určitě! * Jaké nároky má Half-Life 2? * Připravuje se PES 5 a 6" (celý článek)

Plná hra: 3D Pyramid Challenge - výlet do Egypta

Bleskovka dne: V Británii se prodalo přes milión kopií GTA: San Andreas

Středa - 10.11.2004 ... Pro Evolution Soccer 4, nový fotbalový král

Recenze: Pro Evolution Soccer 4 - fotbalovější než fotbal

Michal Klement: "Máte 150 kg, osm dioptrií nebo jednu nohu a přesto chcete zažít jaké to je, když před vyprodaným San Sirem dáte dvě minuty před koncem vítězný gól? Chcete si alespoň jednou zfaulovat Ronaldinha, nebo naopak nahrát na gól Poborskému? Kupte si Pro Evolution Soccer 4, moc jiných šancí nemáte." (celý článek)

   

Plná hra: Crazy Kickers XS - i pandy umí hrát fotbal

Bleskovka dne: Jedenáctiletý syn žaluje matku - nekoupila mu počítač

Čtvrtek - 11.11.2004 ... Herní blesk tentokrát o zlých matkách

Herní blesk: žalujte svou matku!

Jan Horčík: "GTA: San Andreas a HALO 2 proti sobě * Malý hráč z Číny zažaloval svou matku * LucasArts odhalují nejnovější realtime strategii ze světa Hvězdných Válek * Jak moc bude exkluzivní Resident Evil? * Monica Belluci jako speciální bonusová minihra v Prince of Persia: Warrior Within" (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: jedeme na safari!

Jan Horčík: "Rádi byste si vyzkoušeli roli profesionálního fotografa v drsné Africké divočině? Vyzkoušejte Wild Earth! * No a jestli máte trochu násilnické choutky, tak je tu pro vás bojovka Mythic Blades * Anebo temná kriminální komiksová story The Punisher" (celý článek)

  

Plná hra: Looman - záchodový život

Bleskovka dne: Na Metal Gear Solid 4 se již pracuje

Pátek - 12.11.2004 ... Recenze FIFA 2005

Recenze: FIFA 2005 - lepší než minule?

Ladislav Nosákovec: "Další fotbalový rok uplynul jako voda a EA Sports nám s přesností švýcarských hodinek předkládají další díl z historicky nejúspěšnější fotbalové série. Jaký je nový ročník, přetrvaly staré problémy, nebo se snad jedná o přemožitele konkurenčního Pro Eva? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v naší dnešní recenzi." (celý článek)

   

Preview - Vampire: The Masquerade: Bloodlines

Unrealik: "Upíři se na obrazovkách našich počítačů objevují stále častěji, skutečné "upírské hody" nám však podle slov svých tvůrců nabídne teprve očekávaný výtvor Vampire The Masquerade: Bloodlines. Po grafické stránce k tomu má ty nejlepší předpoklady, kvalita enginu Source je také dobře patrná. Ovšem dobrou hru nedělá jen grafika. A jak bude Bloodlines dobrá i po stránce hratelnosti se dočtete v následujícím článku." (celý článek)

   

Plná hra: Jets n Guns - akce jak má být

Bleskovka dne: První datadisk na The Sims 2

Sobota - 13.11.2004 ... Stahujte nejnovější patche

Nová mega: stahujte nejnovější patche

Jan Horčík: "Dnes pro vás máme skvělé demoverze závodní hry Cross Racing Championship nebo nejnovější vydání dema Worms Forts. Krom toho si také mužete vyzkoušet datadisk Hidden and Dangerous: Sabre Squadron. Samozřejmě, že pro vás máme také nejnovější patche a videa, třebas pro Need for Speed Underground 2." (celý článek)

Plná hra: Wandering Knights - RPG jako víno

Bleskovka dne: Kolekce nových obrázků z Stronghold 2

Váš názor Další článek: Comicsový gigant Marvel žaluje MMORPG City of Heroes

Témata článku: , , , , , , , , ,