Nový týden: Gothic potřetí

Co přinesl tento týden? * Preview her Blue Dragon a Anno 1701 * První dojmy z World of Warcraft: Burning Crusade * Recenze titulů Gothic 3, Metal Gear Solid 3: Subsistence a F-16 Air Fighter * A samozřejmě kupu downloadů, novinek a plných her

Pondělí 23. 10. ... Další výprava za Gothickou

PC: Recenze: Gothic 3 – král se vrátil

Martin Boček: Oblivion - nekorunovaný král současných RPG. Gothic 3 – jeho propagovaný konkurent, a podle přáních mnohých i přemožitel. Povedlo se ale německým vývojářům překročit vlastní stín v podobě minulých dílů? Inu... Ano.

  

Xbox 360: Preview: Blue Dragon – modrá Fantasy
FreeHra: Invasion 2 - zabraňte invazi

Úterý 24.10. ... WoW!

PC: První dojmy: World of Warcraft: Burning Crusade - Plamenná legie je zpět

Jiří Mašek: Čas hrdinů nadešel. Plamenná legie nabírá síly k nové vlně destruktivní invaze. Svět, jak jej známe, je ohrožen. Pozvedněte zbraně, modlete se k bohům a oprašte kouzelné knihy. I vaše pomoc bude zapotřebí k odvrácení hrozby, která přichází z druhé strany Temného portálu.

  

eXtra: Byznys hrátky: Thompson na druhé straně
FreeHra: Pinup Puzzle - lehctivé puzzle na mobil

Středa 25.10. ... Budujeme, strategicky

PC: Preview: Anno 1701 – tropická kolonizace

Petr Smejkal: Do rodinky budovatelských strategií s podivným klíčem číslování pokračování brzy přiletí čáp. Nový přírůstek nás zavede do kolonizačního úsilí osmnáctého století a podle všeho má potenciál překonat všechny své starší sourozence.

  

eXtra: Herní Blesk - Defcon jde na dračku
FreeHra: Terra Cognita - kostkové bludiště

Čtvrtek 26.10. ... Solid Snake opět na scéně

PS2: Recenze: Metal Gear Solid 3: Subsistence – šest ve třech

Martin Demiger: Jistě znáte televizní spoty, které doporučují všechno, co má dva v jednom. Proč se ale omezovat jen na dva? Proč nenabídnout hned šest? Očividně jsme nebyli sami, komu tato otázka probleskla hlavou. Jinak by nám Konami nenabízelo novou verzi MGS3, a to hned na třech discích. A aby to bylo ještě lepší, na každém najdeme vlastně dvě hry.

  

Časopisy: Score 153: Ve znamení akce
eXtra: Jízdní řád na 44. týden
FreeHra: Gamma Bros - krvavá cesta domů

Pátek 27.10. ... Létající (nejen) Čestmír

Mobily: Recenze: F-16 Air Fighter – leťte jako o život

David Marák: Chtěli byste se ujmout stíhacího letounu a likvidovat jednoho nepřítele za druhým? F-16 Air Fighter vám to umožní, ale věřte, že si u toho noviny neotevřete. Jedná se totiž o menší mobilové hardcore sousto.

 

eXtra: Týden v rubrice Plné hry - invaze na druhou
FlashFun: Missing in Action

Sobota 28.10. ... Domácí násilí

FreeHra: Domácí Násilí - Game Over - české The Sims

Autoři FreeHry: Vývojářský tým Centauri Production, který má mimo jiné na svědomí legendární adventuru Žhavé léto, vytvořil pro českou vládu zajímavý projekt ve stylu fenomenálních The Sims s názvem Domácí Násilí - Game Over. Vžijte se do role obou partnerů a pokuste se vytvořit ideální domácí prostředí.

Váš názor Další článek: Rogue Warrior: Severní Korea v plamenech

Témata článku: , , , , , ,