Nový týden: grafika vs. originalita + hra ZDARMA!

Recenze her Mob Enforcer, Shrek 2, Ground Control 2, Harry Potter a vězen z Azkabanu, Space Rangers * První dojmy ze hry Xpand Rally * Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA! * Jak dostat hráče od počítače - 2. díl * Byznys hrátky: Fallout 3 od tvůrců Morrowindu! * A další zajímavé články...

5x tip týdne: Jak dostat hráče od počítače - 2. díl, Recenze: Ground Control 2 – její veličenstvo strategie!, Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA!, Nové hry na obzoru: pojďme se bát v nových hororech!, Grafika vs. Originalita

Plná hra týdne: The Old Remedy 3D Skateboarding - jízda ulicemi

Pondělí - 19.7.2004 ... Jak dostat hráče od počítače - 2. díl

Jak dostat hráče od počítače - 2. díl

Martin Boček: "Zajímá vás, co vlastně prožíváte během hraní her? Jak a co vás u toho vyrušuje? Nebo naopak – váš syn či manžel sedí celé dny u počítače a vy nevíte proč ani co s tím? Pokud jste si alespoň na jednu z předchozích otázek odpověděli ANO, pak je tento článek určen právě vám. Druhý díl této vážně nevážně pojaté studie o tom, co a jak funguje proti nezdolným pařanům." (celý článek)

      

Recenze: Mob Enforcer – mafiánské reggae?

Jiří Stárek: "Amerika a dvacátá léta minulého století? Doba prohibice, nikoliv však nudy a tentokrát se o tom přesvědčíte na vlastní kůži. Pracujte pro Al Caponeho, jedné z ikon mafiánského „průmyslu“, kterému musíte pomoci v nelehkém úkolu - ovládnout celé město. Podaří se first-person střílečce Mob Enforcer sesadit z pomyslného herního trůnu českou Mafii? Časy prohibice se vrací, vy můžete být přitom." (celý článek)

  

Bleskovka dne: Pět nových obrázků z LOTR: The Third Age

Plná hra: Babble - Scrabble jinak

Úterý - 20.7.2004 ... Recenzujeme skvostný Ground Control 2

Recenze: Ground Control 2 – její veličenstvo strategie!

Alan Jarrar: "Co je smyslem počítačových her? Hrajeme je s jediným cílem - dosáhnout maximálního prožitku (tzv. herního orgasmu). Titul, který vám dnes představíme, vám tento stav dopřeje hned několikrát. Seznamte se s jednou z nejlepších RTS letošního roku. Krvavá doba okupace naší budoucí domovské planety právě přichází! Kde budete vy, až podobné peklo začne?" (celý článek)

  

Byznys hrátky: Fallout 3 od tvůrců Morrowindu!

Martin Boček: "Zloději Half-Life 2 před zákonem * Fallout 3! * PS3 bude odhalena ještě letos * "Překonáme PS3" tvrdí Microsoft * Xbox Live má již více než 1.000.000 uživatelů! * ZOO Tycoon? Prodáno 4 milióny kusů * Kolik budou stát hry pro Nintendo DS? * Oficiální stránky Dooma 3 * Halo 2 trailer jde do kin * A samozřejmě i nějaké ty tabulky prodejnosti" (celý článek)

Recenze: Shrek 2 – staňte se zeleným monstrem

Lenka Vlková: "Kdysi dávno, za devatero řekami, za devatero horami, moři, loukami a kdo ví, jak daleko ještě, leželo království Far Far Away. A právě tam se vydal náš oblíbený zelený hrdina (ne Hulk) se svou novopečenou zelenou manželkou. Už je vám jasné, o čem tady bude řeč? Ano, Shrek 2 se jako akční hopsačka dostal i do světa počítačových her." (celý článek)

  

Bleskovka dne: Return to Castle Wolfenstein 2 na cestě!

Plná hra: Bakusou - obrana útokem

Středa - 21.7.2004 ... Harry Potter a vězen z Azkabanu – lepší než film?

Recenze: Harry Potter a vězen z Azkabanu – lepší než film?

Martin Boček: "Harry Potter je jednak superúspěšná série knížek, jednak série kasovně úspěšných filmů a také... Série her. Jak se povedl třetí díl? Je lepší než film? Je lepší než knížka? Je vůbec dobrá? Tak přesně tohle mě také zajímalo, když jsem tuhle hru instaloval. Knížky od paní Rowlingové se mi líbily (a trojka nejvíc), i filmy ušly... A teď zkusím i hru." (celý článek)

   

První dojmy: Xpand Rally – blíží se nový král?

Jiří Stárek: "Polské studio Techland o sobě dává po vydařené takticko-akční hře Chrome opět vědět. Tentokrát nás však nečeká čistokrevná akce a zabíjení - hrou Xpand Rally totiž hodlá potěšit všechny netrpělivé (a po změně toužící) fanoušky rallye. Nám se dostala do rukou hratelná demoverze určená pro novináře. Zajímá vás, jak to celé dopadlo?" (celý článek)

  

Bleskovka dne: Jaká konfigurace PC bude stačit na DOOM 3?

Plná hra: The Old Remedy 3D Skateboarding - jízda ulicemi

Čtvrtek - 22.7.2004 ... Předplatné Doupě DVD + hra ZDARMA!

Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA!

Kamil Gric: "Mafia: City of Lost Heaven a Hidden & Dangerous 2. Dva nepřekonatelné letní dárky, které Doupě nabízí celoročním předplatitelům Doupě DVD zcela zdarma. Stačí využít naší speciální letní nabídky a kromě 12 čísel Doupě DVD, které vás udrží v obraze o dění v herním světě, získáte také české verze domácích pecek z dílny brněnských Illusion Softworks. A to není ani zdaleka vše!" (celý článek)

Nové hry na obzoru: pojďme se bát v nových hororech!

Jan Horčík: "Pod prapodivným jménem Pathologic se skrývá originální survival-horor, který slibuje přenést hráče do světa neomezené fantazie, ale i strachu a mnoha nebezpečí * Boiling Point je nový název pro starou 3D akci jménem Xenus - ve své době vyvolávala nadšení, dnes už vypadá "jen" standardně, přesto však zajímavě * A nakonec je tu hororová adventura Scratches od mladého argentinského týmu, skřípy skříp..." (celý článek)

     

Bleskovka dne: Call of Duty 2 a True Crime 2 potvrzeny

Plná hra: Coogles - ovoce útočí

Pátek - 23.7.2004 ... Grafika vs. Originalita

Grafika vs. Originalita

Patrik Kanka: "Je to již dávno, co tento duel začal - a je to již nějaký ten pátek, co skončil. Jako lev bojující originalita padla a vládu nad herním světem převzala grafika. Bohužel! Novodobý diktátor si navíc činí nárok na doživotní, takřka neomezenou vládu – tedy alespoň za situace, že se věci ponesou ve stejném duchu jako dnes. Opravdu to tak chceme?" (celý článek)

 

Recenze: Space Rangers – galaxie volá o záchranu!

Martin Demiger: "Nesnili jste někdy o tom, že se vydáte do budoucnosti a na vlastní kůži okusíte život našich následovníků? Jak asi bude vypadat nejen naše planeta, ale celý vesmír? Space Rangers vám nabízí jedinečnou možnost poznat svět 31. století alespoň zvenčí – ovšem nic není zadarmo. Opět totiž budete muset zachránit celou galaxii. Jen na vašich bedrech tak leží osud celého lidstva a dalších pěti mimozemských ras!" (celý článek)

  

Bleskovka dne: Half Life 2 hotov v den vyjití DOOMa 3

Plná hra: Salmon 2 - losos v akci

Sobota - 24.7.2004 ... Stahujte nejnovější videa!

Nová mega: stahujte nové záběry z DOOMa 3!

Jan Horčík: "Více než tři minuty nových herních záběrů z DOOMa 3 * Far Cry - aktuální patch v1.2! * Spellforce: The Order of Dawn + datadisk -nejnovější patch v1.35! * Counter Strike: Source - nové video! * Need for Speed Underground 2 - E3 2004 trailer * A další zajímavé downloady přímo od nás!" (celý článek)

Bleskovka dne: EA přebral Ubi Softu tvůrce Far Crye

Plná hra: Snoopy - pejsek putuje do světa

Downloady týdne: Far Cry - stahujte aktuální patch v1.2!, Counter Strike: Source - stahujte nové video!, Need for Speed Underground 2 - E3 2004 trailer, DOOM 3 - nové in-game záběry

Váš názor Další článek: Sega Europe jmenovala italského výhradního distributora

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,