Nový týden: GTA vrací úder

Doupě Speciál o GTA * Recenze titulů Ace Attorney Apollo Justice a Warhammer Battle March * Preview 50 Cent: Blood On The Sand a Lord of the Rings: Conquest * A samozřejmě řada dalších.

Článek týdne:

Časopis: Doupě speciál – vše o Grand Theft Auto

Doupě: "Touha znovu si zalistovat stránkami papírového Doupěte je jistě v mnohých z vás stále silná. Dovolte mi tedy vám „pamětníkům“ časopisu i vám všem ostatním představit unikátní speciál, navazující na úspěchy předchozího časopisu, mapující fenomén zvaný Grand Theft Auto. Naleznete informace o posledním díle, ale i předchozích vydáních a mnohem více."

Recenze:

NDS: Ace Attorney Apollo Justice – změna v křesle nejlepšího právníka

Lenka Vlková: "Oblíbený právník se špičatými vlasy se po třetím díle odebral do důchodu a na jeho místo přichází nováček v prvním díle populární textové adventury plné kultovních hlášek a zamotaných případů tvořené přímo pro NDS."

 

PC: Warhammer Battle March – útočte na zelenou

Preview:

 

 

PC: 50 Cent: Blood On The Sand – nezaplatit za koncert se nevyplácí

Josef Murcek: "Yo, yo ganstas! Wow, už jsem mezi své příznivce dlouho nezavítal, ale to nevadí, hodlám to brzy napravit, brothers. Hey, připravte se na novou jízdu plnou svižné akce a parádních výbuchů. Nakopeme zadky všem looserům a na konci si spolu ještě zarapujeme. Těm z vás, kteří jsou plně gangsta kompatibilní, doporučuji přečíst si tenhle článek. Takže, go on!"

 

PC: Lord of the Rings: Conquest – nebo vlastně Battlefront

Další články:

Byznys hrátky: Pohybový ovladač pro Xbox 360 nebude
Modifikační koutekna snowboard!
Týden na Freehráchtýden plný trampot
Nová megaVe jménu Ubidays

Váš názor Další článek: Nová mega: Ve jménu Ubidays

Témata článku: , , , , , , , , , , ,