Nový týden: Harry, Pankrác a nové Doupě

Minulý týden byl sice nabitější, i ten aktuální se však měl čím pochlubit. V pondělí nás přepadla obrovská opice jménem King Kong, v úterý se o slovo přihlásil nový Polda, ve středu filmový Harry Potter. Co přišlo ve čtvrtek, pátek a sobotu? Jaké dárky si přejí prvňáčci k vánocům? Podaří se zachránit USA? Na všechny otázky bude odpovězeno.

Pondělí 5.12. ... Chlupáč se vrátil

Recenze: Peter Jackson’s King Kong – The Official Game of the Movie

Martin M. Boček: "Znáte jej z filmu. Viděli jste jej v televizi. Ale na svém monitoru? Teď už ano. King Kong se rozhodl, že spolu s remake od Petera Jacksona, režiséra Pána Prstenů, se objeví i v počítačové hře. A řekněme si hned na úvod – ta hra vypadá sakra dobře." (celý článek)

  

Recenze: Pokémon Emerald – už jsou tady zase

Karel Kališ: "Už popáté míří kapesní příšerky na displeje vašich GBA. Dokázala hra přinést dostatek inovací, aby ospravedlnila svoji existenci? Opravdu se jedná o herní Smaragd nebo nám předhazují jen laciné barvené sklíčko z pouti? Odpověď nehledejte u klenotníka, ale v naší recenzi." (celý článek)

Wallpapery: The Movies

Martin M. Boček: "The Movies jsou neuvěřitelně hratelný počin Lionhead Studios, který si jistě najde své fanoušky. Nejen je však mohou potěšit tematická pozadí na plochu počítače k této hře, které jsme pro vás nachystali." (celý článek)

Bleskovka dne: Hry jsou stále dražší a dražší

Úterý 6.12. ... Starý dobrý Pankrác

Recenze: Polda 5 – paranormální humor

Alan Jarrar: "Nejdéle žijící česká herní série připomíná zlaté časy Led Zeppelin. Rocková kapela sedmdesátých let natáčela desky jako na běžícím pásu. Na rozdíl od Poldy se však slavná skupina s každým novým albem překonávala…" (celý článek)

  

Velká soutěž se Zima Software o Poldu 5

Doupě: Ve spolupráce se společností Zima Software jsme pro vás připravili soutěž o šest originálek české adventury Polda 5. Takže pokud máte rádi Pankrácova dobrodružství či dabing Luďka Soboty nebo Zdeňka Izera, neváhejte a zúčastněte se. Třeba vyhrajete právě vy. (celý článek)

Byznys hrátky: Omezení her je protiústavní

Petr Kolář: "Zákon omezující prodej násilných her byl shledán protiústavním * Electronic Arts žalováni pro nápad * Sto milionů PS2 * Revolution bude odhalen začákem května * Kanibalizmus ve hrách hrozí * A samozřejmě mnohé další, i příval tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Jen počkej VyVolený - zabijte Zvěřinu!
Bleskovka dne: Mutant v plné síle a kráse

Středa 7.12. ... Sjednocujeme USA

Recenze: Shattered Union – pozdvihněte USA z trosek

Karel Kališ: "Velké Spojené Státy se zmítají v občanské válce. Budete to vy, kdo je dokáže opět sjednotit? Shattered Union sfoukává prach z trochu mrtvého žánru – válečných tahových strategií, podařilo se jim to, nebo je výsledkem jen dávivý kašel? Učitě vám napoví naše recenze." (celý článek)

  

Recenze: film Harry Potter a Ohnivý Pohár

Lukáš Bryksa: "Přistupte blíže, vážení. Pojďte se podívat na velkolepý turnaj tří kouzelnických škol. Tentokrát přímo v Bradavicích." (celý článek)

Recenze: Sonic Gems – oprášené klenoty

Martin Zavřel: "Nostalgická vlna zaplavuje herní trh. V zahraničí vznikají specializované časopisy věnované několik generací starým herním klenotům, objevují se sběratelské kolekce pro moderní platformy. Jednou z nejsilnějších dávek nostalgie je bezesporu právě tato sbírka klasických plošinovek od Segy." (celý článek)

Herní blesk: šokující vánoční přání prvňáčků

Alan Jarrar: "Co si děti přejí pod stromeček? * Underground 3 a Most Wanted 2 na dohled * Čeká nás nový Splinter Cell * Polda 5 vs. Žhavé léto 3 a půl – souboj dabingu" (celý článek)

Plná hra: Squares X - geniální tvary
Bleskovka dne:  Slavíme vánoce s World of Warcraft

Čtvrtek 8.12. ... Most Wanted nejen slovem, ale i obrazem

Videorecenze: Need for Speed Most Wanted - nejhledanější závod

Petr Kolář: "Jaká je nejočekávanější hra předvánoční sezóny na živo? Je policie realisticky hloupá? Vypadá NFS:MW skutečně tak neuvěřitelně, jak nám tvrdili? Naše videorecenze vám nabízí odpovědi přesně na tyto otázky a ještě mnoho dalšího." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: Strategie podle knížky

Petr Kolář: "Diabolik bude hra na na motivy stejnojmenného comcsu * MX vs. ATV Unleashed: On the Edge vás přenese do světa off-roadu * Na motivy knížky je strategie Inhabited Island * Střílečka Robobliz nám ukáže next-gen grafiku na Unreal engine 3" (celý článek)

Plná hra: Little World - ze života hmyzu
Bleskovka dne: Xbox 360 v soudní síni

Pátek 9.12. ... Vánoční Doupátko

Recenze: Star Wars: Battlefront 2 – hurá na bojiště

Martin Demiger: "Nejprodávanější SW hra všech dob. Nejzábavnější online multiplayerová akce na PS2. To jsou tituly, kterými se chlubil první Battlefront. Pokračování k tomu přidává... Počkat, přináší vůbec něco nového? Nebo Battlefront 2 pouze těží z popularity svého předchůdce?" (celý článek)

  

Doupě 12: Nejen Korea a vánoční speciály

Jan Morkes: "Prosincové číslo časopisu Doupě je plné vánočních dárků. Nejde přitom jen o plnou hru Korea: Forgotten Conflict alias "Commandos v lepší grafice a v češtině". Těšit se můžete na bonusových 116 stran, vánoční speciály, které vám poradí kde levně sehnat hry či hardware anebo také unikátní odhalení tajemství úspěchu českých vývojářů." (celý článek)

Recenze: Sky Force - skrolující nebeská síla

Vít Sedláček: "Umíte si představit, jak by to dopadlo, kdyby se Země ocitla v ohrožení a letadélko Káně vybavené autofirovými střelami se rozhodlo vzít spravedlnost do vlastních rukou? Pokud na to vaše představivost nestačí, přečtěte si tuhle recenzi." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - Vladko a Becherovka Game

Tomáš Vrána: "Uplynulému týdnu v rubrice Plné hry jednoznačně vévodil Vladko se svojí bandou VyVolených a v prvé řadě i nejlepší tituly z letošního ročníku soutěže Becherovka Game. Chcete si stáhnout to nejlepší, zcela legálně a ještě k tomu zadarmo?" (celý článek)

Plná hra: BechBubble - vítěz mobilní becherovky
Bleskovka dne: Snake možná v MGS 4 nebude starý

Sobota 10.12. ... Radíme, jak na nejnovější pecky

AbecedaHer ve zkratce

Abecedaher: "V minulém týdnu se na AbeceděHer objevila nejen celá řada návodů - včetně jednoho na hru Vietcong 2 - ale i spousta cheatů, trainerů či češtin. Dost možná některé z nich využijete i vy." (celý článek)

  

Plná hra: Fiat Panda 4x4 Fun Rallye - vydařené rally
Bleskovka dne: King`s Quest IX - neoficiální pokračování

Váš názor Další článek: GALERIE: The Sims 2: Open for Business

Témata článku: , , , , ,