Nový týden: Highlander a další

Co přinesl tento týden? * Preview titulů Highlander: The Game, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Dead Space a LOST: Via Domus * Recenze Donkey Kong Jet Race * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů.

Článek týdne:

Preview: Highlander: The Game – vítěz bere vše

David Marák: "Fenomén s pověstným názvem Highlander se již dlouhou dobu snaží probojovat ze stříbrných pláten a obrazovek televizorů mezi nedočkavé hráče. Eidos si ale s vydáním dává načas. Že by nás konečně čekala hodnotná filmová předělávka? Dvířka k odpovědi jsme se proto pokusili pootevřít v následujícím preview."

  

Recenze:

Wii: Donkey Kong Jet Race – pokus o konkurenci Mario Kart

Jan Vávra: "Slavný Donkey Kong konečně přichází i na Wii, ovšem nikoliv v plošinovce, ale v roli účastníka zběsilých arkádových závodů. V této disciplíně jsou na herních strojích od Nintenda odjakživa jedničkou tituly ze série Mario Kart. Bude hře Donkey Kong Jet Race stačit netradiční ovládání k ohrožení pozice krále žánru?"

  

Preview:

PC: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky – radioaktivní zábava

Petr Kolář: "Přestože tvůrci slibovali, jak bude Stalker povedená hra, nepovedlo se jim to. Nyní chtějí nahradit své chyby předchozím dílem. Tedy dílem následujícím, ale dějově předcházejícím událostem z původní hry. To je přeci jasné jako jasná obloha."

  

PC: Dead Space – mrtvolné ticho
PC: LOST: Via Domus – Ztraceni u vás doma

Další články:

Byznys hrátky: Násilných her stále ubývá
Modifikační koutek: Wolfenstein: Reloaded!
Týden na FreehráchStále bláznivý týden
Nová megaThe Club úřaduje

Váš názor Další článek: World in Conflict míří na PS3

Témata článku: , , , ,