Nový týden: Hrajte staré pecky

Co přinesl minulý týden? Preview her Halo 3, No More Heroes, Overlord a Kane and Lynch * Recenze titulů Prince of Persia: Rival Swords a ztraceni * Článek o emulaci her a nové obchodu Doupěte * A samozřejmě řadu dalších (nových) pravidelných článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Téma: Emulace her - jak hrát staré pecky

Michael Stern: Naříkáte, že dnešní hry nestojí za nic? Že se kdysi hrálo jinak, lépe? Nebo si jen chcete zavzpomínat u her vašeho mládí či vyzkoušet tituly z jiných platforem? Na okraji herní scény existuje jedno řešení – emulátory. Nechť náš článek slouží jako skromná brána do světa konzolových her na PC, PC her na konzolích a dalšího mezidruhového křížení.

  

Recenze

Recenze: Prince of Persia: Rival Swords

Jan Vávra: Aby bylo úplně jasno hned od začátku – Rival Swords je konverze staršího titulu Prince of Persia: The Two Thrones s ovládáním uzpůsobeným možnostem Wii. Ubisoft tak zatím pokračuje v dost rozporuplné produkci her pro tuto konzoli. Když se mu až na výjimku nedaří zaujmout hráče novou dobrou hrou, nastupuje osvědčená kvalita. Škoda, že jediným vylepšením víc než rok staré hry je ovládání. Zásadní otázkou tedy je, jestli tato novinka stojí za “plnou cenu” kolem 1600 korun.

  

Mobily: Ztraceni – „mobilní“ ostrov volá

Preview

První dojmy: Halo 3 – veřejně, bez ostychu a exkluzivně

Matěj Havíř: Veřejný multiplayerový betatest Halo 3 se blíží mílovými kroky. Již 16. května budou mít tisíce šťastlivců, respektive majitelů speciálně označené verze hry Crackdown, možnost si poprvé zahrát očekávanou first-person akci Halo 3. Tento díl bude vyvrcholením jedné z nejúspěšnější herní série všech dob a hratelná ukázka naznačuje, že i třetí zjevení Master Chiefa na konzoli společnosti Microsoft bude stát opravdu zato.

  

Wii: No More Heroes – Japonci se zase zbláznili
PC, Xbox 360: Overlord – pro soudek piva na smrt!
PC, Xbox 360, PS3: Kane and Lynch: Dead Men – víc rukou více střílí

Další články

shop.Doupě.cz: doupěcí internetový obchod je zpět

Ve spolupráci se společností Expres Stores jsme na tradiční adrese shop.doupe.cz otevřeli vlastní obchod s hrami na PC i všechny konzole. Najdete tam ovšem i další věci, jako například herní trička, autodráhy, hračky, modely i stolní hry. Přímo z titulky Doupěte se tak dostanete k nabídce her, jež vás zajímají, a to za příjemné ceny, jaké byste v kamenných obchodech hledali marně.


Týden na FreeHrách: hrdinové sem
FlashFun: Reiko Blowjob - vzrušující zážitek
Muzeum: Fallout - slova jsou zbytečná
Herním redaktorem s Doupětem: Wii Sports
Modifikační koutek: po stopách San Andreas, HOMAM 3 či Black and White 2
Doupě 29: Nejen LOTROmánie!
Byznys hrátky: Crysis se dočká ukrajinského bratříčka

Váš názor Další článek: Starcraft se po devíti letech vrací

Témata článku: , , ,