Nový týden: hráli jsme Zaklínače

Co přinesl tento týden? * Preview titulů Kane & Lynch, Crysis, Robert Ludlum`s The Bourne Conspiracy, Skate a Zaklínač * Recenze her NHL 08, Medieval 2: Total War Kingdoms, Ratatouille a Driver L.A. Undercover * A samozřejmě řadu dalších článků, novinek a downloadů.

Článek týdne

Dojmy z párty Zaklínače - přičichli jsme ke všem prvkům hry

Michael Stern: Úterní večer v pražském kláštěře Minoritů sv. Jakuba byl zasvěcen středověkému dobrodružství šermíře Geralta. Ten poprvé na naší půdě předvedl českou verzi hry a nechal zájemce nahlédnout do hlubin komplexního světa, v němž se pojí rychlá akce s přemýšlivým příběhem a desítkami voleb. Jak vypadá Zaklínač těsně před vydáním?

  

Recenze

NHL 08 pro Xbox 360 – konečně pokrok!

Jan Morkes: Už loňský díl hokeje pro konzole nové generace ukázal, jak elegantně vycouvat ze slepé uličky každoročního vývoje hokejového simulátoru. NHL 08 navazuje na svého předchůdce a rozvíjí jeho možnosti. Výsledek připomíná staré dobré časy série. Tento ročník musí mít každý fanoušek sportu!

  

PC: Medieval 2: Total War Kingdoms - velikán mezi datadisky
NDS: Ratatouille – Myšák v akci
Mobily: Driver L.A. Undercover – po stopách GTA

Preview

PC: Kane & Lynch – mrtví muži vyprávějí

Jakub Kovář: IO Interactive, tvůrci série Hitman a hry Freedom Fighters. Přidejte k nim mafiána, od kterého se odvrátilo štěstí a léčeného psychopata, smíchejte si dvě předchozí hry i s jejich hrdiny a pojem taktické zabíjení dostává jiný rozměr.

  

PC: Crysis – poctivá nálož nejnovějších informací
PS3: Robert Ludlum`s The Bourne Conspiracy - Sam Fisher jde do penze
PS3: Skate – vyzyvatel Tony Hawka na vlastní kůži

Další články

Byznys hrátky: Hry 18+ se prodávají nejlépe

Kamil Gric: Studie prokázala úspěšnost her 18+ * Z Bioshocku bude série, TakeTwo přesto nemůže jásat * PS2 za babku, PS3 levněji a se 40GB harddiskem? * Nintendo vydělává na každé konzoli Wii až 75 dolarů * GTA IV vydělá v první fázi 400 milionů dolarů * Manhunt 2 uškodil hernímu průmyslu

Týden na Freehráchtýden dobrý, všechno dobré
FlashFunka: Nightmares The Adventures 3 - noční můra pokračuje
Nová mega: Co přineslo Tokio
AbecedaHer ve zkratce
Modifikační koutek - Half-Life 2, S.T.A.L.K.E.R. i Arma: AA

Váš názor Další článek: Hell´s Highway vyjde až příští rok

Témata článku: , , , , , , , ,