Nový týden: hrdinové zdarma

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů Warhammer 40.000: Soulstorm, Frontlines: Fuel of War a Hour of Victory * Preview Battlefield Heroes, Too Human a Mirror’s Edge * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů, včetně nového OXM

Článek týdne:

Preview: Battlefield Heroes – jedna velká akce pro všechny a úplně zadarmo

Josef Murcek: "Vojáci, póóózor! Tak vy jste si mysleli, že se budete flákat, že? To jste na omylu! Bez mého svolení se totiž nepoškrábete ani na zadku, holoto líná! Rozhodl jsem se vás poslat na další misi, při které splníte všechny dané rozkazy, jasné? A tentokrát to bude zadarmo, to vás naučí! Rozchod!"

  

Recenze:

PC: Warhammer 40.000: Soulstorm – když se devět pere

Petr Kolář: "Warhammer, svět, kde je jen válka. Nyní již devět znepřátelených stran se rozhodne bojovat o čtveřici planet a jejich měsíce v nehostinném vesmíru. Mimo přidání dvojice nových stran se boj přenese i do vzduchu. Podívejte se, zda to stačí na dobrou hru."

  

PC: Frontlines: Fuel of War – v předních liniích
PC: Hour of Victory – druhá světová poněkolikáté

Preview:

X360: Too Human – být příliš člověkem se někdy nevyplácí

Josef Murcek: "Dnes si povíme něco o několik let pečlivě připravovaném titulu, který má všechny předpoklady, aby se zapsal zlatým písmem do dějin herního průmyslu. Co byste řekli na mix RPG, third-person akce, severské mytologie, cyberpunkové sci-fi a hutných soubojů á la Dante? Jedním slovem – nářez!"

  

PC: Mirror’s Edge – akční parkour u vás doma

Další články:

Byznys hrátky: GTA IV prodá 9 milionů kusů
Modifikační koutek
Rally v Quake 3
Týden na Freehrách
Piráti z Mléčné dráhy
Nová megaZergové obsadili Starcraft 2
OXM: 10 - hráli jsme World in Conflict, GTA IV a Fallout 3!

Váš názor Další článek: Potvrzeno pokračování Two Worlds

Témata článku: , , , ,