Nový týden: Juiced a Gothic 3

Recenze her Juiced, Batman Begins, Singstar Pop, Ashen, Bomberman Hardball * Recenze knihy Doom - Peklo na Zemi * Preview Gothic 3 * Byznys hrátky: Herní smrt * Hry, po nichž (ne)toužíme * Hry zdarma * A další zajímavé články

5x tip týdne: Recenze: Bomberman Hardball – bombometčík sportujeRecenze: kniha Doom - Peklo na ZemiRecenze: Juiced - džusujeme na PCPreview: Gothic 3 – nová výprava za dobrodružstvímHry, po nichž (ne)toužíme

Plná hra týdne: Zdarma: Towers - tetris v novém

Pondělí - 15.8.2005 ... Recenze Batman Begins

Recenze: Batman Begins – vyděste je k smrti

Martin Zavřel: "Nejúspěšnější akční velkofilm, který Hollywood letos zrodil, se samozřejmě musel dočkat také svojí licencované videohry. Nakolik se podařilo zachytit jedinečnou atmosféru vzkříšení temného rytíře a zdalipak se tvůrcům podařilo uskutečnit jejich plány s využitím strachu jako hlavního prvku hratelnosti, to si povíme v dnešní recenzi verzí pro PS2 a GBA." (celý článek)

  

Hry, po nichž (ne)toužíme

Ladislav Nosákovec, Martin Demiger: "Zajímalo vás někdy, jak by dopadlo pokračování vaší oblíbené hry? Jak by se podařilo čerstvým přírůstkům oprášit punc zašlé slávy? Pokud jste odpověď na obě tyto otázky doposud nenašli, mohl by vás vpřed nakopnout náš dnešní článek. Zamáčkněte nostalgickou slzu, legendy se vrátily! A netvrďte, že vás nezajímají takové hity jako Doom 4, Far Cry 2 či No One Lives Forever 3." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Towers - tetris v novém

Bleskovka dne: Sony je v Japonsku stále nejsilnější

Úterý - 16.8.2005 ... Preview Gothic 3

Preview: Gothic 3 – nová výprava za dobrodružstvím

Martin Klekner: "Příliš dlouho jsme nečinně seděli a zaháleli. Příliš dlouho jsme nechávali čas procházet bez povšimnutí kolem. Nyní však přichází změna. Svět se pomalu mění a ze severu přicházejí mračna. Ano, budeme to znovu my, kdo chopí osud světa pevně do rukou. Je totiž čas pro velké skutky." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Herní smrt

Martin Boček: "Přílišné hraní zabíjí * Vraha neudělají počítačové hry nesvéprávným * Jak si vedou konzole (nejen) v Japonsku * Vodou k rychjlešímu Wi-Fi? * BlizzCon na obzoru * A smozřejmě nechybí přehled prodejnosti her ve Velké Británii a v USA" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Throw In - Baroš a Koller

Bleskovka dne: John Carmack se na Quakeconu díval do budoucnosti

Středa - 17.8.2005 ... Recenze Juiced

Recenze: Juiced - džusujeme na PC

Petr Kolář: "Juiced je hra s pohnutým osudem, což by při hraní neměla být omluva, pokud se nakonec vše povedlo podle představ tvůrců. Pouliční závody jsou mezi hrami v kurzu, takže konkurence je ostrá. Jak si nakonec Juiced s ostaními poradil? Nechte si vyprávět příběh jedné hry na závodní trati." (celý článek)

  


Recenze: Singstar Pop – superstar potřetí

Lenka Vlková: "Všichni si určitě pamatujete revoluční simulátor zpěvu Singstar. Jeho pokračování s podtitulem Singstar Party bylo, jak ostatně jeho název napovídal, zaměřené na multiplayer. Nyní tu ale máme třetí pokračování této výjimečné série. Je ještě co zlepšovat? Lze se zpěvem vůbec ještě vymyslet něco nového, nebo tvůrci pouze „nastavují kaši“?" (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Cow Tossing - zaházejte si s krávou

Bleskovka dne: Bude Metal Gear Solid 4 na TGS?

Čtvrtek - 18.8.2005 ... Recenze knihy Doom

Recenze: kniha Doom - Peklo na Zemi

Vít Sedláček: "Dostali jsme se k dalšímu z techniků. "Poslouchejte!" vykřikl jsem. "Mám plán!" Věnovali mi veškerou svou pozornost, což v tak omezeném prostoru nebyl žádný problém. "Popadneme toho chlápka a zmizíme!" Arlene obrátila oči v sloup. Můj plán na ni dojem zřejmě neudělal." (celý článek)

Nové hry na obzoru: To bude divoké

Petr Kolář: "Staňte se na chvíli záporňáky v dalším díle Castlevanie * Poznejte alternativní minulost, co kdyby Kubánská raketová krize skončila úplně jinak? Zkuste to zažít v Cuban Missle Crisis * RollerCoaster Tycoon 3 chystá nový datadis, tentokráte přidá zvířata a bude to Wild!" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Aurikon - mezerníková akce

Bleskovka dne: Game Convention 2005 - (nejen) evropská herní událost roku

Pátek - 19.8.2005 ... Recenze Bomberman Hardball

Recenze: Bomberman Hardball – bombometčík sportuje

Karel Kališ: "Pán střelného prachu, mistr zápalné šnůry, pojídač primakordu, přesný vrhač, no prostě sám velký bomberman je zpátky. Otázkou ovšem je, zda mu s věkem tak trochu nezvhl prach. Dokázal si zachovat stejnou hratelnost od dob Dyna Blastera? Zabaví roztrhání soupeře na kusy pořád stejně? A co má znamenat ten podnadpis? Odpovědi hledejte v recenzi." (celý článek)

  

Recenze: Ashen - mobilní FPS nemusí být špatná

Vít Sedláček: "Pokud jste po Red Faction nad žánrem mobilních stříleček zlomili hůl, skočte si do nejbližších ortopedických pomůcek pro novou. Správným směrem tentokrát vykročil Ashen, dítko známé konvertorářské dílny Torus Games." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - policie versus techno

  

Martin Pavlíček: "Ani to moc nebolelo, zase přisel pátek a s ním pravidelný přehled toho nejlepšího ze světa freeware. Tentokrát se týden nesl v duchu CzechTeku a rázného zákroku, který proti němu policie učinila. Proto si můžete plně vychutnat titul Anti CzechTek, ve kterém se postavíte do role krvechtivé policie. Nemusíme učitě dodávat, že vše je zcela zdarma." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Voissa Teton - prsa vystrčit!

Bleskovka dne: Caesar se vrací, zavolejte Bruta

Sobota - 23.4.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega - co přináší Lipsko

Petr Kolář: "Veletrh v Lipsku nám přináší vláhu v dobách sucha. Vždyť už jen demoverze Ni-Bi-Ru by stála za díky, ale přidejme k tomu třeba GT Legends a máme jasno. Videa obsahily hity jako Spartan, Condemned, Godfather, Battle for Middle-Earth 2, ale i tak zde najdete i holky od 10tacle, které výstavu provázejí." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Stuntcar Racer - život kaskadéra

Váš názor Další článek: Nová Mega - co přináší Lipsko

Témata článku: , , , ,