Nový týden: Juiced vs. NFS Underground 2?

Recenze her NHL Eastside Hockey Manager CZ, Schizm 2: Chameleon, Codename: Panzers * První dojmy z Juiced, Shade: Hněv andělů * Exkluzivní recenze: Když rychlejší znamená lepší * Nové hry na obzoru: 3x auta aneb závodní speciál * Vox Populi: Fenomén SIMS – proč zrovna oni? * Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA + další speciální akce! * A další články

5x tip týdne: První dojmy: Juiced – útok na NFSU ze záhrobí?, Exkluzivní recenze: Když rychlejší znamená lepší, První dojmy: Shade: Hněv Andělů - Lara Croft po česku, Byznys hrátky: Half-Life 2 opravdu vyjde?, Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA + další speciální akce!

Plná hra týdne: I Have No Tomatoes - super klon Bombermana!

Pondělí - 26.7.2004 ... Předplaťte si Doupě DVD!

Předplaťte si Doupě DVD a získejte hru ZDARMA + další speciální akce!

Kamil Gric: "STÁLE PLATÍ! Mafia: City of Lost Heaven a Hidden & Dangerous 2. Dva nepřekonatelné dárky, které Doupě nabízí celoročním předplatitelům Doupě DVD zcela zdarma. Stačí využít naší speciální prodloužené nabídky a získát české verze domácích pecek z dílny brněnských Illusion Softworks. A to není ani zdaleka vše! Poslední tři čísla Doupě DVD v letošním roce mohou být vaše za speciální cenu 99 Kč!" (celý článek)

Recenze: NHL Eastside Hockey Manager CZ – mladší a retardovaný?

Jan Morkes: "Když se řekne propracovaný fotbalový manažer, každému fanouškovi se vybaví Championship Manager z dílny Sports Interactive. Existuje tedy snad někdo povolanější pro tvorbu jeho hokejového brášky? Chtělo by se říci, že ne, bohužel předpoklady jsou jedna věc a realita jiná. Mladší bráška se má od svého staršího sourozence rozhodně co učit." (celý článek)

  

Plná hra: Doom 6666 - legenda z ID opět na scéně

Bleskovka dne: Gran Turismo 4 až příští rok?

Úterý - 21.9.2004 ... Tak vyjde ten Half-Life 2?

Recenze: Codename: Panzers - stará válka nerezaví

Tomáš Vrána: "A je to tu. Strategie z období druhé světové války Codename: Panzers se konečně pomaličku dostává na pulty obchodů, z čehož lze zcela snadno vydedukovat, že máme jedinečnou příležitost skutečně zjistit, zdali autoři kolem sebe nevrhali jen pustá slova. Pokud by se vyplnilo vše, co zaznělo v nejrůznějších aktualitách, prvních dojmech a tak dále, možná bychom měli tu čest se strategií roku. Ale kdo ví." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Half-Life 2 opravdu vyjde?

Martin Boček: "Filmový Doom už má režiséra i představitele hlavní role * Cenega spolupracuje s nVIDIí * Half-Life 2 bude, Tvrdí Valve - a prý tentokrát nelžou * Xbox Live se snaží dobýt Japonsko mangou * Hurikán Ivan zasáhl i World of Warcraft * Kdo se ujme Juiced? * První informace o Quake 4 * Nové MMORPG od Square * Připravuje se další Final Fantasy VII" (celý článek)

Plná hra: Ricochet Lost Worlds - efekty, bonusy, co dál?

Bleskovka dne: Velké rozepře mezi vydavatelem a výrobcem Half-Life 2

Středa - 22.9.2004 ... Jak se hraje Shade, nová česká pecka?

První dojmy: Shade: Hněv Andělů - Lara Croft po česku

Martin Boček: "Shade: Hněv Andělů je hra, která má svůj původ v Čechách, a přitom ji neudělal ani Illusion, ani Altar. Za tuhle akční adventuru je zodpovědný neznámý tým, který si klade vysoké cíle a ambice. Proč? Kdybyste viděli, co jak Shade vypadá a co v něm bude, pochopili byste. Teď jde samozřejmě o to, jak se jim povedlo tyto ambice naplnit. A právě o tom a o našich prvních dojmech se dočtete uvnitř článku." (celý článek)

   

Vox Populi: Fenomén SIMS – proč zrovna oni?

Jan Morkes: "37 miliónů prodaných kusů. Nejprodávanější hra všech dob. The Sims. Proč právě oni? Kde hledat příčiny úspěchu tohoto simulátoru života? Proč nikdo dosud nedokázal konkurovat geniálnímu projektu Willa Wrighta? Renovované Vox populi nabízí možné odpovědi odborníků a zároveň čeká na vaše názory." (celý článek)

Plná hra: Tank-X - do boje s těžkou technikou

Bleskovka dne: Sony konečně oficiálně oznámilo PStwo

Čtvrtek - 23.9.2004 ... Exkluzivní recenze, ano či ne?

Exkluzivní recenze: Když rychlejší znamená lepší

Jan Morkes: "V ideálním světě největší potlesk sklidí nejlepší práce, nejlepší zaměstnanec a nejlepší myšlenka. V tom reálném rozhoduje reklama, štěstí a rychlost. Přitom právě rychlost je svým způsobem opak propracovanosti. Jaký smysl tedy mají exkluzivní recenze? V čem spočívá jejich exkluzivita? Prospívají tzv. herní žurnalistice?" (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: 3x auta aneb závodní speciál

Jan Horčík: "Dnes se tak trochu netradičně v Nových hrách podíváme na tři různé závodní hry. Dvě z nich pocházejí z Maďarska, jsou to vážněji pojatá Cross Racing Championship a arkádovější Road to Fame. Polští tvůrci ze společnosti Techland nám pak nakonec představí své eso v rukávu, úžasně vyhlížející Xpand Rally, která staví na enginu jejich úspěšné 3D akce Chrome." (celý článek)

   

Plná hra: I Have No Tomatoes - super klon Bombermana!

Bleskovka dne: Capcom bude podporovat všechny next-gen konzole

Pátek - 24.9.2004 ... Vyzkoušeli jsme Juiced!

První dojmy: Juiced – útok na NFSU ze záhrobí?

David Sláma: "Poslední díl série Need For Speed s názvem Underground bezesporu vrátil lesk lehce stagnující sérii. Takřka stejně koncipovaný titul Juiced se měl zanedlouho stát přímým konkurentem chystaného NFSU2. Po krachu původního vydavatele (Acclaim) to vypadá všelijak, ale my budeme doufat, že vyjde dohoda s Take2 a mezitím se podíváme na hutnou preview verzi." (celý článek)

   

Recenze: Schizm 2: Chameleon – válka byla jen začátek

Alan Jarrar: "S fandy počítačových adventur to často vypadá všelijak. Kdysi prosperující "rasa" se z ničeho nic stala vymírajícím druhem a byla zařazena do červené knihy ohrožených pařanů. Přesto jsou ještě chvíle, kdy vyjdou čtyři skvělé adventury zaráz, na druhou stranu zažíváme často také období adventurního půstu. To však díky Schizm 2 není aktuálním problémem." (celý článek)

  

Plná hra: Crane Simulator - jeřáb je taky hra?

Bleskovka dne: Fable pokořilo Halo i další tituly

Sobota - 25.9.2004 ... Stahujte demo DOOMa 3!

Nová mega: stahujte demo DOOM3!

Jan Horčík: "Kromě dlouho slibovaného velkolepého dema DOOMa 3 vám tentokrát nabízíme také hratelné ukázky dvou válečných pecek v podobě Full Spectrum Warrior a Call of Duty: United Offensive. Dále na vás čekají dvě hry z českých luhů a hájů, totiž Wings of War a nové demo Shade. Krom toho tu máme také spoustu nových videí a užitečných patchů!" (celý článek)

Plná hra: Twilight of the Gods - střílejte co to dá

Bleskovka dne: Vivendi možná na truc vydá Half-Life 2 o půl roku později

Downloady týdne: Prince of Persia: Warrior Within - stahujte další krvavou lázeň!, Richard Burns Rally - stahujte patch v1.4 k nejlepší závodní simulaci dneška!, HALO 2 - stahujte více než šest minut skvostných záběrů!, Still Life - stahujte první trailer z krásné adventury!, Sacred - stahujte patch v1.7 CZ!, DOOM 3 - stahujte demoverzi z lokálního mirroru!, Full Spectrum Warrior - stahujte demo válečné akce!, Call of Duty: United Offensive - stahujte demo vynikajícího datadisku k válečné akci!

Váš názor Další článek: Nová dvojice obrázků z FPS Republic Commando

Témata článku: , , , , , , , , , , ,