Nový týden: Kinect i Star Wars

Tento týden jsme vám přinesli videotest nového Kinectu, recenze nového God of War a Star Wars, stejně jako spoustu dalších článků.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Videotest: Kinect - zkusme to bez ovladače
Karel Kališ: Pohybový ovladač Kinect hýbe celým herním světem, nechte jej rozhýbat i vás. Jeho možnosti představujeme na videu.

VIDEO: 3628 'Kinect Sports - Launch Trailer'

Recenze:

Star Wars: The Force Unleashed 2 - Síla s vámi
Jakub Zikmund: První díl se stal i přes smíšené recenze prodejním hitem. Pokračování přichází s ambicí dokázat, že může být víc, než jen obyčejnou hrou dle licence.

VIDEO: 3541 'Star Wars: Force Unleashed 2 - Blur video 2'

PSP recenze: God of War: Ghost of Sparta - auu, to bolí
Jan Sedlák: Popáté celkově, podruhé na PSP. Kratos doplňuje další díl příběhové skládanky svého putování, servíruje krutopřísnou grafiku a nové herní prvky.

Recenze: Ferrari: The Race Experience - zklamání z italských koní
Marek Tvrdý: Červená patří k Ferrari stejně neodmyslitelně, jako párek k rohlíku. S gamepadem už to ale tak veselé není.

iPhone recenze: RAGE: Mutant Bash TV - nejhezčí hra na iPhone
Norbert Lapčák: PCčkáři a konzolisté se nemůžou dočkat střílečky Rage, která slibuje posunout grafickou stránku na novou úroveň. Mobilní verzi hry se to už povedlo.

Indie recenze: Lugaru HD - Chuck Norris v rouše zaječím
Autoři Freehry.cz: Může být zajíc akčním hrdinou? Ano, v indie bojovce Lugaru HD tomu tak skutečně je. Naučte se chvaty, triky a obranné prvky a nakopejte soupeřům pozadí!

Téma:

Kde je ta doba, kdy v počítačových hrách hráli herci
Ondřej Škoch: Každý vývojář se dnes snaží ohromit vizuální dokonalostí. Často za cenu herních ústupků. Přitom již před 15 lety hry šokovaly svým vzhledem.

Freehry:

Týden na Freehrách: logický experiment
Autoři Freehry.cz: Logické hříčky, nefalšovaný poker, či napoleonské strategie. Z naší nabídky si vybere každý náročný hráč.

Doupě extra:

Kinematograf: Zaklínač v žáru bitvy
Doupě: Nový trailer ze Zaklínače 2, upoutávka na WoW: Cataclysm, či přídavek Arma 2 PMC a další vás čeká v aktuálním výběru těch nej trailerů týdne.

VIDEO: 3040 'Zaklínač 2 - Vývojářský deník 1'

Váš názor Další článek: Kinematograf: Zaklínač v žáru bitvy

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,