Nový týden: Konec sucha

Hurá! Období herního sucha již skončilo, a my jsme vám tak v uplynulém týdnu mohli nabídnout recenze či první dojmy opravdových pecek. Ukázal se Black, Virtua Tennis, nové pokračování Úžasňáků či třeba mobilní The Sims 2. A aby toho nebylo málo, můžete v soutěži vyhrát osobní počítač!

Pondělí 13.2. ... Úžašnákovi vracejí úder

Recenze: Úžasňákovi: Vzpoura Podkopávače – latexová rodina zasahuje

Ladislav Nosákovec: "Zlotřilý Podkopávač kuje nekalé plány na ovládnutí světa lidí. Naštěstí ale existuje „latexová“ rodinka super-lidí, která se o to postará. Pochopitelně s vaší pomocí." (celý článek)

  

Preview: MGS3 Subsistence – fanouškův sen

Martin Zavřel: "Příští měsíc se na pulty dostane unikátní edice jednoho z největších herních trháků loňského roku. Metal Gear Solid 3: Subsistence zabírá rovnou tři DVD disky: přinese online multiplayer, původní hry série, tříhodinový filmový sestřih hry a mnoho dalšího." (celý článek)

Wallpapery: Trackmania Nations

Martin M. Boček: "Trackmania Nations učarovala miliónům hráčů po celém světě. Ať již pro svou rozmanitost, propracovanost či nulovou cenu - tato hra rozhodně stojí za pozornost. Právě proto jsou pozadí, která vám tento týden přinášíme, právě z ní." (celý článek)

Plná hra: Demon Attack - démoni útočí
Bleskovka dne: Brzy budou obchody plné konzolí Xbox360

Úterý 14.2. ... Nové Doupě!

Doupě 14 - UT 2007, Godfather a Caesar 3 ZDARMA

Jan Morkes: "Slibovaný Caesar 3 coby plná hra, obří preview Unreal Tournamentu 2007, Godfather nebo první česká recenze Rainbow Six: Lockdown. K tomu Sims 2: Open for Business, Ankh či slovenské překvapení Neverend. Únorové Doupě toho ale skrývá mnohem víc." (celý článek)

 

Recenze: Virtua Tennis: World Tour - Federer do kapsy

Martin Demiger: "Virtua Tennis je rozhodně nejlepší tenisový simulátor pro PSP. Dost možná za to může i fakt, že je ve své kategorii jediným, ale rozhodně má i jiné přednosti." (celý článek)

Zúčtování - Co říkáte na nové Doupě?

Časopis Doupě: "Do nového roku vstoupilo Doupě se spoustou změn. 116 stran, lepená vazba, nová grafika, plná hra v každém čísle. Líbí se vám směr, kterým se jediný magazín všech hráčů na trhu ubírá? Máte vlastní představu, co by se dalo zlepšit? Neváhejte a zapojte se do ankety, v níž můžete tvář Doupěte ovlivnit a vyhrát některou z cen!" (celý článek)

Tipy a triky: Caesar III – hrdě do Říma!

Alan Jarrar: "Slavná budovatelská strategie z prostředí antického Říma se s dnešním dnem objevuje v příloze čtrnáctého vydání časopisu Doupě. Pro ty z vás, kteří s legendárním Caesar III neměli tu čest, jsme připravili článek s několika herními tipy." (celý článek)

Byznys hrátky: Windows Vista budou pro hráče

Petr Kolář: "Microsoft se omlouvá hráčům na PC * PS3 se ukáže v Taipei * UMD bude v dvojbaleních s jinými médii * Take-Two žalováno akcionáři * Xboxy 360 budou * Nintendo DS Lite má v Japonsku jasno * PSP s mailem a GPS * A mnohé další, včetně tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Wobbles - boj o Woblíky
Bleskovka dne: Herní průmysl čeká další sestup

Středa 15.2. ... Soutěž o počítač

Recenze: Hammer and Sickle – kladivo na mír

Jan Vávra: "Sousloví srp a kladivo (hammer and sickle) začíná být opět aktuální nejen díky současné politické situaci v ČR, ale z pohledu hráčů především kvůli taktickému RPG od ruských Nival Interactive." (celý článek)

  

Soutěž o herní počítač LYNX eXpress MS Challenger 2005!

Časopis Doupě: "Jarní nadílka herních trháků se nezadržitelně blíží. Redakce serveru Doupě.cz a tištěného Doupěte vám ji zpříjemní výjiměčnou soutěží - hlavní výhru v ní netvoří počítačové hry, jak bývá zvykem, ale výkonný osobní počítač LYNX eXpress MS Challenger 2005. Do soutěže jej věnovaly společnosti LEVI International a LYNX Partner - DINOS Media." (celý článek)

Preview: Suikoden 5 – zpátky na suchou zem

Karel Kališ: "Japonské RPG Suikoden ze stáje Konami se vrací na herní scénu. Po zklamání v podobě čtvrtého dílu mají tvůrci co dělat, aby vyleštili pošramocenou pověst série. Nechci předbíhat, ale máme se na co těšit. Ostatně, přesvědčte se sami." (celý článek)

Plná hra: HitBlock - arkanoid jinak
Bleskovka dne: Lara Croft mění tvář

Čtvrtek 16.2. ... Černé maso

První dojmy: Black – maso

Martin Zavřel: "Dobrá, dobrá, přiznejme tvůrcům série Burnout, že se jim to povedlo. Celý hráčský svět dostali na kolena střílečkou z vlastního pohledu, jež překonává svojí dravostí a dynamičností vše, co tu bylo před ní. Přežil jsem prvních pět úrovní a tady je moje svědectví." (celý článek)

  

První dojmy: Auto Assault - trochu jiné MMORPG

Petr Kolář: "Jasně, MMORPG všichni známe, server, hrdina, chodí, běhá, zabíjí příšery, případně pak jiné hráče, aby byla trochu sranda. Jak do toho pasuje Auto Assault, kde místo samotného hrdiny máte navíc i jeho postapokalyptické vozidlo? Vydali jsme se do budoucnosti a zde jsou naše poznatky." (celý článek)

Plná hra: GS Inspector - najděte rozdíl
Bleskovka dne: Hitman: Blood Money - fantom opery

Pátek 17.2. ... Mobilní Simíci

Recenze: The Sims 2 Mobile - simulátor života do kapsy

Martin Pavlíček: "Měli jsme tu čest zahrát si veleočekávanou předělávku jedné z nejúspěšnějších herních sérií vůbec. Simíci učarovali miliónům mužů, žen a dokonce i speciálnímu druhu zvanému "herní novináři". Pojďte se podívat, jak dopadl oblíbený simulátor života na prťavých displejích telefonů." (celý článek)

  

Návod: Call of Duty 2

AbecedaHer: "Druhý díl Call of Duty nás vrátí do pekla druhé světové války a celkově působí jako dvojitá dávka dle původního receptu. Nicméně ten pravý recept na CoD2 vám přinášíme nyní." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - inspektor očko

Tomáš Vrána: "Chcete-li vědět, jaké to je být policejním vyšetřovatelem, sněhulákem v pekle nebo jen nebohou kuličkou v říši divů, pak zaměřte svůj zrak na přehled těch nejlepších freeware her za uplynulý týden." (celý článek)

FlashFun: Japan Sexy Girl - svlékněte ji

FlashFun: "V této hře dostanete za úkol svléct jednu hezkou slečnu. Musíte však začít pěkně od vrchu, není to tedy nic jednoduchého. Člověk by ani neřekl, kolik to dá práce. Nu co, takovou nabídku ale nedostanete každý den, nemyslíte?" (celý článek)

Bleskovka dne: 2 Days to Vegas - běloruských 24 hodin

Sobota 18.2. ... Jaká bude PS3?

Vývojáři odhalují tajemství o PS3

Karel Kališ: "Už dlouho bylo kolem PS3 ticho po pěšině, ale teď na svět vyrojily nové informace. Vývojáři, kterým nedávno došly development kity, neudrželi jazyk na uzdě a my vám tak můžeme naservírovat detaily o výkonu konzole, zatím nenaplněných slibech a další zajímavá fakta." (celý článek)

  

Nová mega: něco pro patrioty

Petr Kolář: "Nikdo nemůže tvrdit, že by česká vývojářská scéna nějak zaostávala za světovou, pojďme se tedy podívat na Loco Manii. Nebo je raději libo akce Alien Arena v plné verzi? Nebo vám nabízíme i videa z Battle for Middle-Earth 2, Far Cry, Commandos a mnohá další." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdny vyšly na AbeceděHer nejen návody na českou akci Chameleon či fantasy real-time strategii Armies of Exigo, ale kupříkladu i trainery na Stubbs the Zombie či češtiny na Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide nebo Gothic 2: Night Of The Raven." (celý článek)

Plná hra: Maluch Sim - adrenalin s Fiatem
Bleskovka dne: Na skok do Oblivionu

Váš názor Další článek: Úžasné Okami v obrazech

Témata článku: , , , , , , , ,