Nový týden: král strategií se vrací

Co přinesl minulý týden? Preview her Starcraft 2, Lost Planet, Alone in the Dark a Virtua Fighter 5 * Recenze titulů Pirates Ahoy, Wing Island a Earth Defence Force 2017 * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Preview: Starcraft 2 – první informace o následníkovi krále real-time strategií

David Sláma: To, o čem se ještě nedávno jen bázlivě šeptalo, se stalo skutečností. Společnost Blizzard před několika dny v korejském Soulu oznámila jméno své připravované hry – Starcraft 2. Ortodoxní fanoušci Diabla spolkli hořkou slinu, ostatní se snaží přes nahypované zprávy zjistit, zda se těší moc nebo hodně. Co se zatím ví o pokračování Legendy, zjistíte z tohoto článku.

  

Recenze

Xbox 360: Earth Defence Force 2017 – mozkožrout hladoví

Petr Kolář: Brouci, všude samí brouci. A možná i mozkožrouti to budou, ale pokud se dáte do hraní této akční hry, budou u vás hladovět. Vy se zato budete skvěle bavit zabíjením stovek a tisíců nepřátel.

  

Wii: Wing Island – na křídlech nudy
Mobily: Pirates Ahoy – plujte mořem na vlastní hák!

Preview

PC: Lost Planet – zima, která vás rozpálí

Martin M. Boček: Lost Planet se na Xboxu 360 setkala s velmi vřelým přijetím. Nyní její tvůrci připravují PC konverzi a můžou se přetrhnout se sliby, o kolik bude lepší než původní verze. Jak moc asi přehánějí? Zkuste to odhadnout spolu s naším preview.

  

PC: Alone in the Dark – temnota se vrací
Xbox 360: Virtua Fighter 5 – nový, lepší, Xboxový

Další články

Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách 2.

Martin M. Boček: Každý ví, jak má vypadat pořádná hrdinka v počítačové hře, aby se líbila hráčům. V naší sérii se ale zaměříme to, jaké nesmysly musí herní producenti vytvořit, aby nás jejich hrdinky dokázaly přilepit k monitoru. V dnešním, druhém díle se zaměříme na velké... přednosti ženských hrdinek.

Týden na FreeHráchkonec hrdinům
FlashFun: Circlo - nevhodné pro barvoslepé
Profil vývojáře: Cauldron – nejznámější vývojářské studio na Slovensku
Modifikační koutekzaostřeno na UT 2004, C&C 3 i Diablo 2
Byznys hrátky: PS3 s 80GB harddiskem je na cestě

Váš názor Další článek: FF XIII nejdříve na jaře 2008

Témata článku: , , , , , ,