Nový týden: krása na dlani

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů Penumbra: Black Plague a Sins of a Solar Empire * Preview Witches, Fable 2, Metal Gear Online a Borderlands * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů

Článek týdne:

Preview: Witches – smrtící krása

Petr Kolář: "Při ohlášení Witches jsem si vzpomněl na naši sérii tématických článků o hrdinkách ve hrách. Od základu líbivé a přitažlivé čarodějky bojují oblečeny jen do spodního prádla proti přesile zákeřných ničemů. Otázkou zůstává, zda může být prvoplánově líbivá hra i zábavná."

  

Recenze:

PC: Penumbra: Black Plague – paranoia i na vašem monitoru

David Marák: "Kvalitní tituly se nemusí notně opírat o miliónové rozpočty rozházené do dlouholetého vývoje. Stačí mít „jen“ propracovaný a psychologicky založený příběh, nejlépe v opuštěném komplexu kdesi hluboko v podzemí. Pak totiž můžete vydat klidně dvě na sebe navazující hry a ani jedna z nich skalní fanoušky survival hororů nezklame. Zaručeně."

  

PC: Sins of a Solar Empire – Odpusť mi, pane, neboť jsem zhřešil

Preview:

X360: Fable 2 – pohádka lépe a radostněji

Petr Kolář: "Peter Molyneux si nasadil vysokou laťku prvním dílem Fable, ale stále říká, že ve hře byly nedodělky. Ty prý odstraní pokračování, navíc se má přidat slušná náruč nových vylepšení, aby nakonec vznikla hra, jež bude snem každého hráče.

  

PS3: Metal Gear Online - hromadné běsnění
PC: Borderlands – Šílený Max se vrací

Další články:

Byznys hrátky: iPhone konkurencí DS a PSP?
Modifikační koutek
Crysis se hlásí ke slovu
Týden na Freehrách
Špičkové hry zdarma!
Nová megaLost Empire a Wolfenstein

Váš názor Další článek: Nová mega: Lost Empire a Wolfenstein

Témata článku: , , , , ,