Nový týden: květnové Doupě na stáncích

Recenze her Project Snowblind, Neo Contra, LEGO Star Wars, Ace Combat 5, Driv3r * První dojmy z Imperial Glory * Preview Guild Wars * Květnové Doupě: Vikingská strategie Northland ZDARMA! * Nové hry na obzoru: Prince of Persia 3 * Čtenáři NAOSTRO: Ptejte se Davida Durčáka * A další články

5x tip týdne: Květnové Doupě: Vikingská strategie Northland ZDARMA!, Recenze: Project Snowblind – Robocop v Hong Kongu, První dojmy: Imperial Glory – vychovej si svého Napoleona, Recenze: LEGO Star Wars – ovládněte sílu stavebnice, Preview: Guild Wars - Diablo v rouše MMORPG

Plná hra týdne: Armored Onslaught

Pondělí - 25.4.2005 ... Recenze Project Snowblind

Recenze: Project Snowblind – Robocop v Hong Kongu

Jaroslav Osička: "Doba obyčejných vojáků je již minulostí. V roce 2065 je myšlenka integrace moderních technologií na bojišti dovedena k dokonalosti díky kybernetice. Jste připraveni postavit se hordám nepřátel a s využitím nanoimplantátů a svých bojových zkušeností zabránit šílenému generálovi v uvrhnutí celé civilizace nazpět do doby kamenné? Měli byste, protože Project Snowblind je tu." (celý článek)

   

Recenze: Neo Contra – nesmrtelná klasika

Martin Demiger: "Co není ve třech rozměrech, to jakoby dnes ani existovalo. Dokonce už i stařičká série Contra se vydala touto cestou a ve své poslední reinkarnaci nabízí třetí rozměr. Je to ku prospěchu věci, či právě naopak? Nějaké to překvapení si musíme nechat pro recenzi, takže vám zatím musí postačit tvrzení, že to rozhodně není na škodu." (celý článek)

  

Score 135 - Mrtví vstávají

Petr Kolář: "Pokud vás zachvátil World of Warcraft, tak si asi budíček mrtvol vyložíte nesprávně. Jedná se o téma čísla, které hovoří o adventurách. K tomu si přidejte Fallout Tactics, rozsáhlý zoom na Hitman: Blood money a recenzí jako v karbanickém Oku. Pak už si jen vyberete, který zabiják přijde pověsit na vaši zeď a máte uklizeno." (celý článek)

Plná hra: Wandering Fighter - konečně RPG

Bleskovka dne: Duke Nukem Forever - redaktoři PC Gameru ho hráli!

Úterý - 26.4.2005 ... Květnové Doupě na stáncích!

Květnové Doupě: Vikingská strategie Northland ZDARMA!

Kamil Gric: "Počínaje dneškem můžete na stáncích celé ČR objevit další číslo časopisu Doupě, z jehož obálky vykukuje očekávané RPG The Elder Scrolls 4: Oblivion. 100 stran čtení v sobě tentokrát zahrnuje i exkluzivní informace o české akci El Matador, stejně jako nadílku čerstvých recenzí her Empire Earth 2, Splinter Cell: Chaos Theory nebo SWAT 4. A aby toho nebylo málo, přinášíme na DVD plnou verzi výborné vikingské strategie Northland." (celý článek)

   

První dojmy: Imperial Glory – vychovej si svého Napoleona

Martin Demiger: "Zlí jazykové tvrdí, že strategie jako žánr jsou na ústupu. Naštěstí ale stále ještě nevymřeli herní vývojáři, kteří sázejí na originalitu - jako třeba španělští Pyro Studios. Zaujali nás svými Commandos a příjemně překvapili i strategií Praetorians. Nyní se chystá další titul, který si bere na paškál pro změnu konflikty 18. a 19. století." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Jak vypadá Xbox 2?

Martin Boček: "Xbox 2, Xenon nebo Xbox 360? * Jak si vedou konzole v USA? * Kdy přijde PSP do Evropy? * Disney míří na evropský herní trh * PlayBoy Station Portable aneb Playboy až do vašeho PSP? * Nová hra od tvůrců Max Payne na obzoru * A k tomu standardní nášup tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: ICEMANIA - oficiální hra hokejového mistrovství!

Bleskovka dne: Jak se líbí Honor systém ve World of Warcraft

Středa - 27.4.2005 ... Recenze LEGO Star Wars

Recenze: LEGO Star Wars – ovládněte sílu stavebnice

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Kdysi dávno v jedné vzdálené galaxii jednomu pánovi cinklo v hlavě - a tak se zrodila první barevná kostka. Za mnoho dalších let dosáhla jeho firma LEGO zaslouženého vůdčího postavení mezi výrobci hráček. Avšak to ještě nemohl tušit, že ještě později se v jedné počítačové hře pomocí jeho stavebnice postaví kousíček vesmíru Hvězdných válek." (celý článek)

   

Novinky ze světa konzolí

Michal Klement: "Líbila se vám Onimusha? Nebojte se, čtvrté pokračování se již blíží. Stejně tak i představení next-gen konzolí PS3 a Xbox 2. I Yoshiki Okamoto, tvůrce her Resident Evil a Devil May Cry, chystá další titul. A když už mluvíme o Resident Evil, RE5 je na obzoru. Nebo máte raději Prince Perského? Prince of Persia 3 taky bude. A řeč nebude jen o těchto titulech." (celý článek)

Plná hra: Ludo Race - poznejte, co je to rychlost!

Bleskovka dne: X3: Reunion - nekonečné možnosti; obchoduj, stav a bojuj!

Čtvrtek - 28.4.2005 ... Preview Guild Wars

Preview: Guild Wars - Diablo v rouše MMORPG

Adam Plechatý: "Masivně multiplayerové online hry mají tu jednu nevýhodu, že se za ně musí platit. Začíná se však blýskat na levné časy! Studio ArenaNet, složené ze samých hvězd herního průmyslu, se vydala cestou dosud neoranou. Žádné poplatky, jen zábava. A když už byli v tom, rozhodli se, že udělají hru, která bude opravdu stát za to." (celý článek)

    

Čtenáři NAOSTRO: Ptejte se Davida Durčáka, ředitele Cauldronu

Jan Morkes: "Originální rubrika se vrací na místo činu. Od tohoto měsíce mohou i čtenáři webového Doupěte položit vybrané osobnosti z herní branže jakoukoliv otázku a získat předplatné časopisu Doupě. Zeptejte se ředitele nejvýznamnějšího slovenského vývojářského týmu, Davida Durčáka, na co chcete. Máte celých osm dní na vyzpovídání člověka, který řídí studio, které vyprodukovalo hry jako Chaser, Conan či legendární Quadrax!" (celý článek)

Nové hry na obzoru: Prince of Persia 3

Jan Horčík: "V dnešním vydání Nových her si představíme tři navýsost zajímavé novinky. Tou největší je bezpochyby třetí pokračování slovutného Prince z Persie. Ani zbylé dva projekty však nejsou jen tak ledajaké pářky - strategie Company of Heroes a Heaven vs Hell vás zaujmou svým původem i slibovaným obsahem." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: WinTrek - podle Star Treku!

Bleskovka dne:The Sims 2 – natočte své video ze hry a vyhrajte 5 000 dolarů!

Pátek - 29.4.2005 ... Recenze Driv3r

Recenze: Driv3r - jedeme dolů

Petr Kolář: "Třetí díl legendární akce Driver dorazil z konzolí už i na počítače. Pojďme se podívat, jak nám tento film, ehem, tedy hra, dopadla. Překonali autoři nástrahy konverze a vytvořili tak dostatečnou konkurenci sérii GTA, nebo jen (s)prostě nechali konzolovou hru běhat na počítačích? A proč se zmiňujeme o filmu? To vše rozřeší naše recenze." (celý článek)

  

Recenze: Ace Combat 5: Squadron Leader - v roli strážce nebes

Bohumil Pražský: "Po tříleté odmlce se Namco opět rozhodlo potěšit srdce i oko všech příznivců leteckých simulátorů a vrhlo na naše konzolové nebe další hvězdu v podobě pokračování veleúspěšné série Ace Combat. Proto již popáté se nám nabízí možnost usednout do kokpitu těch nejmodernějších bojových letounů a stát se obávaným leteckým esem. Vzhůru do oblak!" (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry – nejlepší jízda na ledu

Tomáš Vrána: "Je jaro a venku čas od času vysvitne sluníčko. Taková situace ale nastává jen sporadicky, většinou je totiž sychravo. Drsný pád do reality si však můžete osladit nášupem skvělých freewarovek, kterým jednoznačně kraluje hokej s tučňáky. Jen do toho!" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Arcade Racing - vír závodů!

Bleskovka dne: Vietcong 2 - pokračování jedné z nejlepších českých her

Sobota - 30.4.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega - Bratři v triku

Petr Kolář: "Po týdnu půstu přichází zase řada dní silnějších. Jak se blíží E3, tak se přeci jen začínají vývojáři předhánět a dodávají demoverze k vyšlým titulům. Třeba takoví Brothers in Arms, Cossack 2, Rising Kingdoms a Legion Gold nejsou vůbec k zahození. Přidejme si k tomu ukázku nové úrovně v Half-Life 2, videa z Black and White, Spec Force, Guildwars a i plnou verzi Silver Solitaire, máme zase co tahat." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Armored Onslaught - zabte všechny!

Bleskovka dne: O čem se mluví - nezapomenutelné herní zážitky

Váš názor Další článek: Civilizace 4 - detaily o novém přírustku do legendární série

Témata článku: , , , , , , , , ,