Nový týden: Lara Croft útočí

Oblivion konečně v recenzi * Lara Croft v prvních dojmech * Suikoden v reparátu * Ghost Recon s novým pokračováním a v next-gen kabátku * Superman se chystá na disky, co znamenají svět

Pondělí 3.4. ... OblIVka

Recenze: The Elder Scrolls: Oblivion - čtyřka je dostatečná

David Sláma, Petr Kolář: "Co vše na nás vyplulo při důkladném hraní Oblivionu? Překonává ostatní svitky ságy The Elder Scrolls, nebo pouze zapadne v jejich stínu? Jak až hru ovlivnila konverze na Xbox 360? To vše, a ještě další, rozebere naše recenze." (celý článek)

  

Recenze: Nanostray – konečně pořádná střílečka

Martin Zavřel: "Nejnovější handheld ze stáje Nintenda stále postrádal opravdu kvalitní střílečku ze staré školy, která by zkombinovala desetiletími ověřené vzorce hratelnosti s ohromující 3D grafikou, jakou je Nintendo DS schopné vykouzlit. Nyní je mezera zaplněna." (celý článek)

Plná hra: Brutal: Paws of Fury Remix - retro boj

Úterý 4.4. ... Lara vládne světu

První dojmy: Tomb Raider Legend – sedmý hřích

Martin Zavřel: "Nejslavnější žena v historii videoher to na nás zkouší již posedmé. Vzhledem k zoufalé úrovni posledních dvou pokusů jí ale tentokrát fasádu oprášil docela nový tým. Jak Lara Croft prokoukla a kdo se na její nové dobrodružství má důvod těšit, to vám napoví naše první dojmy." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Zažalujte je všechny

Petr Kolář: "Ubisoft je žalován kvůli Starforce * Konzole Xbox 360 prorazila v Austrálii * Tvůrce příručky k WoW žaluje Blizzard * Xbox 360 využije mistrovství světa ve fotbale * Nintendo nezdraží hry kvůli Revolution * A mnohé další, včetně střípků herního byznysu" (celý článek)

Plná hra: Golden Warriors - Indy je zpět!

Středa 5.4. ... Aprílové ozvěny

Recenze: Scratches – dědictví aneb Kurvahošijásebojím

Alan Jarrar: "Jedna rada do života – budete-li někdy dědit starý dům odříznutý od civilizace, ať vás nikdy ani nenapadne se do něj nastěhovat. Znalci Kubricka a ti, kteří hráli Scratches, vědí, o čem mluvím." (celý článek)

  

Recenze: Suikoden Tactics – taktický reparát

Karel Kališ: "I když Suikoden 4 přinesl hluboké zklamání, tvůrci nenechali sympatický svět zahálet a zvou nás na další návštěvu. Podařilo se jim s taktickým levobočkem vylepšit skóre? Nasaďte si napoleonský klobouk, jde se velet." (celý článek)

Jak se letos vyvedl apríl?

Petr Kolář: "Minulou sobotu bylo prvního dubna, což značí, že nejeden web se snažil dostat své čtenáře nějakým pěkným aprílem. Některé pokusy byly očividné, jiné krásně decentní... Pokaždé je však zajímavé se za něčím takovým ohlédnout. Chcete vědět, co se na Apríl podařilo a čím vás kdo zkoušel? Přečtěte si v našem článku" (celý článek)

Herní blesk: Doupě končí?

Martin Demiger: "Razie v redakci Doupěte * Zabaven nelegální software * Recenze psal počítač * Všichni redaktoři skončili za mřížemi * Šéfredaktor vyvázl bez obvinění * Budoucnost Doupěte nejistá, nemá kdo psát" (celý článek)

Plná hra: F-Zero - závratná rychlost

Čtvrtek 6.4. ... Dobyjte Mexiko

Recenze: Ghost Recon: Advanced Warfighter – Duchové v akci

Karel Kališ: "Xbox 360 je už nějaký pátek na trhu a herní tvůrci začínají předvádět, co tato našlapaná konzole vlastně dokáže a co znamená spojení next-gen grafika. Ovšem pozor, Ghost Recon rozdává konkurenci lekce i v hratelnosti. Vítejte mezi vojáky 21. století." (celý článek)

  

Recenze: Marc Ecko`s Getting Up: Contents Under Pressure

David Marák: "Ať se nám to líbí nebo ne, jsme doslova obklopeni grafity. Jsou na zdech domů, na bocích tramvají nebo vlaků... Zkrátka všude. S neotřelým nápadem herní tvorby grafity hodlali tvůrci nyní recenzované hry zaútočit na hráče. Jak to dopadlo a kam až sahá originalita námětu?" (celý článek)

Plná hra: Speed Delight 

Pátek 7.4. ... Návrat legendy

Preview: Superman Returns: The Videogame – hrdina neumírá

David Marák: "Znáte Supermana? Kdo by neznal tohoto hrdinu se super schopnostmi, který dělá všem lidem v Metripolis strážného anděla. V Superman Returns The Videogame se zhostíte právě jeho role." (celý článek)

  

Recenze: Destroy All Humans – lidé jsou přežitek

Martin Demiger: "Nemá rád lidi, a tak je zabíjí. Lidi proto logicky nemají rádi jeho, takže se snaží o totéž. Na rozdíl od obyčejných smrtelníků je však on jiný. A teď nemáme namysli jen jeho obrovské oči, se kterými by mohl směle konkurovat sově. Pomozte zničit sympatickému ufounovi Zemi!" (celý článek)

FlashFun: Ice racer - dojeďte do cíle

FlashFun: V právě nabízené hříčce se dostanete za volant terénního auta, se kterým budete muset zdolat cestu plnou hrbolců a nerovností. Přitom se nesmíte převrátit na střechu, znamenal by to totiž konec. Pojďte si zařádit s terénňáčkem!" (celý článek)

Sobota 8.4. ... Zkuste si Tomb Raidera

Nová mega: Lara Croft v hratelné ukázce

Martin Demiger: "Jaké to je, když se vám všichni místo do očí dívají na... do výstřihu? Když si nevidíte přes své dva zázraky ani na nohy, žijete ve věčném stresu a bez pistole nechodíte ani spát? Lara Croft vám to ukáže, a to rovnou v demoverzi svých nových dobrodružství jménem Legend." (celý článek)

  

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily kupříkladu návody na Stronghold 2 či Shade: Wrath Of Angels, ale například i cheaty na ToCA Race Driver 3, trainery na The Elder Scrolls 4: Oblivion či češtiny pro Hidden & Dangerous 2 nebo Trackmania Nations." (celý článek)

Plná hra: Speedboat Fisher - pluj lodičko, pluj

Váš názor Další článek: AbecedaHer ve zkratce

Témata článku: , , , , , , , , ,