Nový týden: LOTR - Battle for Middle-Earth

Recenze her Zoo Tycoon 2, Prince of Persia: Warrior Within, Full Spectrum Warrior, LOTR: Battle for Middle-Earth, Athens 2004 * Preview her Children of the Nile * Plnou parou do světa online her - část první * Byznys hrátky: V GTA 6 budeme jezdit po Evropě? * GTA 2 - vánoční dárek ZDARMA

5x tip týdne: Plnou parou do světa online her - část prvníRecenze: Prince Of Persia: Warrior Within – zvrhlost je in, Recenze: Full Spectrum Warrior - zakladatel nového žánruRecenze: LOTR: Battle for Middle-Earth – Tolkien by zatleskal, Tak teda šťastný a veselý...

Plná hra týdne: GTA 2 - vánoční dárek ZDARMA

Pondělí - 20.12.2004 ... Zvířátka podruhé v Zoo Tycoon 2

Recenze: Zoo Tycoon 2 - Podruhé do ráje zvířat

Ladislav Nosákovec: "Neuběhl ani měsíc od nedávno recenzované zoo-simulace Zoo Empire, a už se na nás řítí další porce zvířecí zábavy. Tentokrát se jedná o druhé pokračování úspěšného Zoo Tycoona, kterého se na celém světě prodalo přes čtyři miliony. Bude Zoo Tycoon 2 pokračovat v nastolených tradicích, nebo to naopak všechno zkazí? Odpověď se dozvíte v naší dnešní recenzi." (celý článek)

   

Plnou parou do světa online her - část první

Michal Šefl: "Pomalu, ale nevyhnutelně se blíží konec her jednoho hráče. Brzy přijde čas, kdy se budou hrát jen a výhradně online tituly, takže pokud jsou pro vás výrazy jako MMORPG stále španělskou vesnicí, není to v pořádku a je s tím potřeba něco udělat. Naším úmyslem je přiblížit vám ty nejlepší současné online tituly - a dnes to budou PlanetSide, Horizons, a Knight Online." (celý článek)

   

Preview: Children of the Nile – pohřběte si svého faraóna

Karel Kališ: "Starověký Egypt, to nebyl jen písek a pyramidy. To bylo MOŘE písku a pyramidy. A sfinga. A faraón. A velbloudi. A spousta dalších věcí. Třeba Egypťané. Chcete vědět, jak to ve starém Egyptě opravdu vypadalo? Ano? Tak pojďte se mnou na exkurzi v chystané budovatelské strategii Children of the Nile." (celý článek)

   

Plná hra: Doomed - je lepší než Doom 3?

Bleskovka dne: Half-Life 2 - demo je venku!

Úterý - 21.12.2004 ... Princ se vrací!

Recenze: Prince Of Persia: Warrior Within – zvrhlost je in

Alan Jarrar: "Slavný perský princ toho prožil víc než dost. Byl spoután, zamilován, osvobozen, ponížen, stal se hrdinou i poraženým. Celý jeho život se však nesl v duchu krásné a malebné pohádky. Ta však bohužel končí, protože náš pohádkový princ se proměnil v akčního Ramba. Chcete vědět víc? Vše podstatné se dozvíte v naší recenzi." (celý článek)

   

Byznys hrátky: V GTA 6 budeme jezdit po Evropě?

Martin Boček: "26 500 dolarů za ostrov z počítačové hry * Splinter Cell míří na stříbrné plátno * Bude další díl GTA v Evropě? * První nedostatky Sony PSP * EA koupili podíl v Ubisoftu * Kolik počítačů bude na světě v roce 2010? * A samozřejmě nesmí chybět ani obvyklé tabulky" (celý článek)

TipStation, číslo 16 – vánoční pomocník

Martin Zavřel: "Vánoční sezóna je v plném proudu a mnozí z nás ani nestíhají hrát všechny ty skvělé tituly, vycházející v tomto náročném období. Pokud si chcete průchod současnými trháky usnadnit a urychlit, můžete sáhnout po novém čísle časopisu TipStation, nabízejícím cheaty a návody na všechny současné PS2 hity. V čele je osmnáctistránkový macek GTA: San Andreas." (celý článek)

Plná hra: Skidoo TT - jízda na sněhu

Bleskovka dne: Duke Nukem Forever - zábavné video

Středa - 22.12.2004 ... Recenze Full Spectrum Warrior

Recenze: Full Spectrum Warrior - zakladatel nového žánru

Filip Tesař: "Poslední dobou se objevuje jen minimum her, které jsou nějakým způsobem nové a originální. Ještě méně je projektů, které zakládají dosud neexistující žánr. Full Spectrum Warrior má tu čest být jedním z nich. Nevěříte? Přečtěte si naši recenzi, snad vás o tom přesvědčí." (celý článek)

   

Recenze: film Punisher

Tomáš Chvála: "Zabili mu rodinu. On se nyní s lebkou na hrudi vydává za vrahy, aby vykonal svou pomstu. V adaptaci uznávaného komiksu proti sobě stojí Thomas Jane a John Travolta, pod režijní taktovkou debutujícího Jonathana Hensleigha. Co myslíte, stojí to za podívání? Uvidíme." (celý článek)

Plná hra: Air Strike 3D - vrtulníky v akci

Bleskovka dne: GTA 2 zdarma ke stažení

Čtvrtek - 23.12.2004 ... Recenze LOTR: Battle for Middle-Earth

Recenze: LOTR: Battle for Middle-Earth – Tolkien by zatleskal

David Sláma: "Hry podle filmové předlohy obvykle dopadají všelijak, jen ne dobře. A to platí i pro hry podle Pána prstenů. Společenstvo bylo příšerné, Dvě věže raději pro PC ani nevyšly a Návrat krále se samotným Pánem prstenů neměla mnoho společného. Proč je Battle for Middle-Earth výjimkou a proč kandiduje na post "nejkrásnější hra vůbec" se dočtete v naší recenzi." (celý článek)

   

Recenze: Athens 2004 – sladký šok

Alan Jarrar: "Letní olympijské hry už sice skončily docela dávno, ale ta pravá zábava teprve začíná. Přinášíme vám toitž recenzi na hru, která se snažila dosáhnout olympijských kvalit. Atény už nás vítají, takže namasírujte svaly; vyrážíme na stadion zapálit olympijský oheň!" (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: nastává věk pirátů!

Jan Horčík: "Mánii kolem pirátů odstartoval Johnny Depp svým uhrančivým pirátem z Karibiku, ale narozdíl od Froda dokázal zapůsobi takovým dojmem, že mánie stále neopadá * Neopadá naštěstí ani zájem o příjemné, humorné adventury typu Tony Vočko * A což takhle dát si temný akční simulátor protiteroristických jednotek S.A.S. z dílny Konami?" (celý článek)

     

Plná hra: Špinavá historka - nostalgie za každým rohem

Bleskovka dne: Další čistka na Steamu

Pátek - 24.12.2004 ... Ježíšek!

Tak teda šťastný a veselý...

Jan Horgoš: "Vánoce. Prý nejkrásnější svátek v roce. Všichni vám přejí šťastné a veselé, ale po pravdě - je velká šance, že je jim docela jedno, co si o tomto dětmi netrpělivě očekávaném dni opravdu myslíte vy. Nás ale zajímá váš názor, proto jsme provedli namátkový průzkum mezi brněnskou veřejností na téma vánoce. Jak dopadl? Myslíte si to samé? A co vám přeje k Vánocům redakce? Dozvíte se v našem vánočním zamyšlení." (celý článek)

   

Týden v rubrice Plné hry: Yeti na prkně

Tomáš Vrána: "Tento týden k nám až z polárního kruhu přijel Yeti na svém snowboardu, čímž opět uspořádal "malou revoluci". Pozornost však patří i skvělé válečné-vrtulníkové simulaci nebo dalšímu z klonů Maria." (celý článek)

Plné hry: NHL 2005 x-mas edition - vánoční dárek ZDARMA GTA 2 - vánoční dárek ZDARMA

Bleskovka dne: Nové obrázky z The Sims 2: University

Sobota - 25.12.2004 ...Soutěžíme s CD Projektem

Velká vánoční soutěž Doupěte a CD Projektu, den jedenáctý

Doupě: "Vánoce jsou časem hojnosti a rozdávání dárku, o které se mimo tuzemského Ježíška postará také Doupě ve spolupráci s českou distribuční společností CD Projekt. Po téměř dva týdny tak máte jedinečnou šanci soutěžit den co den o vybrané hry z nabídky CD Projektu. Stačí přitom zodpovědět dvě jednoduché otázky. Dnes je tu jedenáctá část, ve které můžete vyhrát hru Lemony Snicket`s a Series of Unfortunate Events a soundtrack k Silent Hill 4!" (celý článek)

Plná hra: NHL 97 - pamatujete?

Bleskovka dne: Kde skončili redaktoři Score?

Váš názor Další článek: Výherce z desátého dne velké vánoční soutěže!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,