Nový týden: máme recenzi Hitman Contracts

Recenze her Hitman: Contracts, Metal Gear Solid: Twin Snakes, R-Type Final, Lví Král: Návrat do lví země, Egypt III: Osud Rámesův, Lords of the Realm 3 * Recenze filmu Trója * GB Player: jak vrátit zlaté herní časy * Doupě na Vltavě: bezkonkurenční slevy a hry ZDARMA! * Jako vždy toho pro vás máme mnohem víc, tak neváhejte a čtěte!

Plná hra týdne: Recenze: Hitman: Contracts – v duši nájemného vraha, Metal Gear Solid: Twin Snakes – remake legendy, Doupě na Vltavě: bezkonkurenční slevy a hry ZDARMA!, Recenze: Lví král: Návrat do Lví země – pohádkově krásná hra, S.T.A.L.K.E.R.: Tajemství Černobylu

Plná hra týdne: Codename: Gordon - Half Life 2 zdarma?

Pondělí - 17.5.2004 ... Velké shrnutí E3

Jaká byla letošní E3? Velký souhrn veškerého dění!

Kamil Gric: "E3 je za námi a my pro vás máme závěrečný přehled a souhrn veškerého dění! V dnešním článku si tak přečtete o hrách jako GTA 5, vychutnat si můžete ohromující obrázky NHL 2005 či Unreal 3 engine, nechybí podrobnosti/fotky konzolí Nintendo DS a PlayStation Portable. Kromě přehledu nejlepších downloadů v čele s videi Half-Life 2, Doom 3 a MGS3 pak samozřejmě nechybí ani fotky půvabných hostesek!" (celý článek)

Recenze: Hitman: Contracts – v duši nájemného vraha

   

Tomáš Vrána: "Jeho hlava by se při svitu luny dala přirovnat k olejem potřenému koleni. Na zátylku má vytetovaný čárový kód 47. Práce jej nebaví, ale dělá jí se vší vervou a nasazením. Je to totiž nájemný vrah, který se rochní v nepředstavitelně husté kaši. I vrah z povolání má však city a v jeho mlhavé paměti se dějí neskutečné věci. Pojďme si v třetím dílu série Hitman zavzpomínat také." (celý článek)

Recenze: film Trója – před branami neporazitelného města

  

Alan Jarrar: "Trója. Velkofilm, jenž se pokouší ztvárnit největší bitvu starověku. Rozpočet natáčení přesahoval částku 200 milionů dolarů a právě za tuto sumu se režisér Wolfgang Petersen pustil do natáčení gigantického díla, jehož hlavním hrdinou je bájný Achilles v podání Brada Pitta. Ale o čem Trója vlastně je? A je hodnotným filmovým dílem nebo jen popcornovou zábavou?" (celý článek)

Plná hra: Monster Poolside Sumo - Sumo na vodě

Bleskovka dne: Gran Turismo 4 na nových obrázcích

Úterý - 18.5.2004 ... Doupě na Vltavě rozdává hry ZDARMA!

Doupě na Vltavě: bezkonkurenční slevy a hry ZDARMA!

Jan Morkes: "Hry zadarmo se nerozdávají každý den. Chce to speciální příležitosti. Například výročí. Internetový obchod s hrami Doupě na Vltavě má za sebou první úspěšný půlrok své existence a jako malé poděkování svým zákazníkům spouští speciální akci, ve které si můžete vybrat mezi hrami za bezkonkurenční ceny a co víc, mnohé získat úplně ZDARMA!" (celý článek)

  

Byznys hrátky: Co všechno se stalo v týdnu, kdy byla E3?

Martin Boček: "První oficiální představení handheldu Nintendo DS * Jak vypadá handheld PlayStation Portable? * Xbox Live - aneb on-linové orgie na konzolích na obzoru * Demo Metal Gear Solid 3 ukradeno * Vznikla Česká Asociace Elektronických Sportů * A samozřejmě spousta tabulek vypovídajících o tom, jak se prodávaly hry v UK a v USA." (celý článek)

Metal Gear Solid: Twin Snakes – remake legendy

Martin Zavřel: "V roce 1998 japonský vizionář, geniální herní designér a nejuznávanější herní režisér Hideo Kojima pustil do světa titul, v němž se odvážil stanout na hranici všech pravidel, omezujících do té doby herní svět. MGS se stal trhákem a nyní se k nám vrátil jako remake, posouvající hranice ještě dál. Jak silný zážitek dokáže vzkříšený MGS nabídnout, to se vám pokusím nastínit v dnešní recenzi." (celý článek)

Plná hra: Život není krásný: Jack Sadistic - datadisk od fanoušků

  

Bleskovka dne: Silent Hill 4 - stáhněte si devítiminutový trailer z tohoto připravovaného hororu!

Středa - 19.5.2004 ... R-Type se vrací

Recenze: Lví král: Návrat do Lví země – pohádkově krásná hra

Jiří Mašek: "Lví král je jednou z nejúspěšnějších Disneyovek všech dob. Bavil malá dítka i dospělé bez rozdílu pohlaví a o něco podobného se pokouší také nyní svou herní variací Lví král: Návrat do Lví země. Jste dost stateční a chytří na to, abyste pomohli Timonovi a Pumbovi splnit důležitý úkol, který jim svěřil samotný Lví král Simba? Na to vám odpoví dnešní recenze, která odhalí novou hru v celé její kráse." (celý článek)

Vox populi: Mají výstavy typu E3 v dnešní době smysl?

  

Jan Morkes: "Celý minulý týden jsme byli z Los Angeles bombardováni zprávami ze všech odvětví henrího průmyslu. Až na představení Sony PSP a Nintenda DS však žádná jiná věc nezpůsobila takový ohlas jako loni Half-Life 2 nebo DOOM 3. Nastává konec podobných akcí? Přesunuje se herní branže z výstavních ploch na internet?" (celý článek)

Recenze: R-Type Final – poslední boj

Martin Zavřel: "Někteří z nás seděli třeba u gumových počítačů značky ZX Spectrum, jiní prostáli hodiny v maringotkách a koukali přes rameno jiným hráčům, když jim došly peníze. R-Type se zapsala do kronik jako nejslavnější „střílečka s raketkou“ a nyní se její předlouhá sága uzavírá ve velkém stylu. Pokud chcete vědět, jak vypadá poslední souboj se strašlivým impériem Bydo, máte možnost." (celý článek)

  

Plná hra: Commando - opět v nasazení

Bleskovka dne: Need for Speed: Underground 2 má oficiální stránky

Čtvrtek - 20.5.2004 ... Nový šéfredaktor Doupěte odpovídá

NAOSTRO: Odpovědi nového šéfredaktora Doupěte, Kamila Grice

Jan Morkes: "Jaké byly pocity nového kormidelníka Doupěte při usednutí do šéfredaktorské sesle? * K jakým čtenářům bude Doupě pod jeho vedením směřovat? * Zůstanou filmové recenze? * Přibudou úvahy? * Co konzole? * Bude tištěný časopis? * Jak hodnotí konkurenci? * Budou další flamewar? * Cítí se jako embryo? * To vše se dozvíte v odpovědích v rozhovoru, který jste stvořili svými dotazy." (celý článek)

Nové hry na obzoru: The Roots - polský Gothic?

Jan Horčík: "V Rusku se kutí hafo nových a značně nadějných titulů, mezi jinými třebas realtime strategie XIII Century Sword & Honor nebo pirátská akční adventura Swashbucklers: Legacy of Drake. V Polsku zase pracují na vynikajícím RPGčku The Roots a TimeGate Studios se tiše piplají s novým Kohanem. Samé pecky na obzoru!" (celý článek)

Recenze: Egypt III: Osud Ramsésův - vražedně horké písky

  

Alan Jarrar: "Myslíte si, že vás historická adventura nemůže zvednout ze židle? Že takových "béčkových" her jsou tuny a jejich vývoj nemá smysl? Já si něco podobného donedávna myslel. Ale poté, co se mi do rukou dostala tahle nenápadná hra, se vše změnilo. Že mi nerozumíte? Čtěte naši recenzi a přesvědčete se o tom, že pro historické adventury je v herním světe místo!" (celý článek)

  

Plná hra: Brave Dwarves: Back for Treasures - stateční trpaslíci

Bleskovka dne: Počet prodaných PS přesáhl... 100 miliónovou hranici!

Pátek - 21.5.2004 ... Odhalujeme tajemství STALKERa!

S.T.A.L.K.E.R.: Tajemství Černobylu

Patrik Kanka: "Nebojte se! Název této napjatě očekávané akce z Ukrajiny nadále zůstává takový, jak jej již po dlouhé měsíce znáte. Je však opravdu tím nejvýstižnějším? Myslíme si pravý opak a v článku se dozvíte, proč tomu tak je. Nebo snad víte, kde berou tvůrci této hry inspiraci? My ano a cena byla vysoká! Varování: Nic pro slabé povahy!" (celý článek)

 

Recenze: Lords of the Realm 3 – konec nebo znovuzrození?

Martin Blatný: "Jen stěží napočítáte na prstech ruky srategie, které by se kvalitou a komplexností rovnaly pradávné sérii Lords of the Realm. Legenda oblasti budovatelských RTS se po sedmileté pauze navrací v pokračování, které nám nabízí skutečně královské pojetí. Dokázali se tvůrci vyrovnat se zubem času a nabídnout hru, u níž se nám znovu zalíbí středověké manýry? Čtěte naši recenzi." (celý článek)

GB Player: jak vrátit zlaté herní časy

  

Martin Zavřel: "Pro některé z nás se zlaté herní časy odehrávaly v době, kdy se teprve rodily časopisy Score nebo Level a 3D hry byly spíše výjimky. Měli jste rádi všechny ty klasické 2D střílečky a plošinovky? Mrzí vás, že už se dnes takové pěkně kreslené hry nedělají? Dělají. A s GB Playerem můžete na velké obrazovce svojí televize hrát nové a nové každý měsíc!" (celý článek)

  

Plná hra: Monkey Lander - přistávání s opicí

Bleskovka dne: StarCraft: Ghost na nových obrázcích

Sobota - 22.5.2004 ... Stahujte trailer na DOOM 3

Nová mega: stahujte oficiální trailer na DOOM 3!

Jan Horčík: "DOOM III - oficiální E3 trailer * Nejlepší video letošní E3: Metal Gear Solid 3 * První video z Prince of Persia 2 * Devítiminutový trailer z nechutného hororu jménem Silent Hill 4 * Obrovský Unreal Tournament 2004 Community Bonus Pack ke stažení zdarma! * Patche pro TOCA Race Driver 2, Beyond Divinity, Korea: Forgotten Conflict, Splinter Cell Pandora Tomorrow * A další zajímavé downloady!" (celý článek)

Plná hra: Codename: Gordon - Half Life 2 zdarma?

Bleskovka dne: The Sims 2 - nové obrázky

Váš názor Další článek: Namco loni téměř zdvojnásobilo své zisky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,