Nový týden: May the Force be with you

Co přinesl tento týden? * Preview her Star Wars: The Force Unleashed, Fallout 3, The Legend of Zelda – Phantom Hourglass * Recenzi Rainbow Six: Vegas * A samozřejmě spoustu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Preview: Star Wars: The Force Unleashed – uvolněte Sílu

Martin Klekner: Darth Vader je všemi mastmi mazaný záporák, o tom není pochyb. Intriky, falešná spojenectví, nájemné vraždy a špionáž - na to už jsme dávno zvyklí z předchozích her. Nyní však vychází najevo, že zašel ještě dál: v tajnosti vycvičil vlastního temného učně, jehož úkol je jediný - odstranit každého, kdo se mocnému lordu ze Sithu postaví do cesty.

  

Recenze

PSP: Rainbow Six: Vegas – akce do kapsy

Martin Demiger: Handheldové Vegas překvapivě přináší i atmosféru, jak ji známé z monitorů a televizí. Navodit se jí daří díky úžasnému technickému zpracování (upřímně říkám, že jde o to nejlepší, co jsem zatím měl možnost na PSP vidět – důkazem budiž fakt, že se podařilo zpracovat takové detaily jako odlesky v zaměřovači zbraně), a především nebývale autentickým zvukům

Preview

PC: Fallout 3 – třetí Fallout pod rentgenem

David Marák: Uplynulo dvě stě let od Velké války, třicet šest roků od událostí z Falloutu 2, svět však přesto nenašel potřebný klid. Ani trosky měst po celé Zemi za tu dobu nikdo nevyklidil, lidé se zkrátka naučili žít v chaosu a nepořádku. Čas jakoby se zastavil kdesi ve čtyřicátých letech dvacátého století, po celosvětové válce mající katastrofický dopad.

  

NDS: The Legend of Zelda – Phantom Hourglass – další záchrana nevinné princezny

Další články

Reportáž: Dojmy z prezentace Sony Czech – PS3 mobilizuje síly

Michael Stern: Playstation 3 je na trhu již nějaký ten týden, ovšem stále postrádá tituly, které ji vyšvihnou k masovému úspěchu. Budou jimi třeba Uncharted: Drake`s Fortune, Heavenly Sword, Lair nebo The Eye of Judgement? Hráli jsme je všechny a nyní vám přínášíme naše první dojmy.

  

Téma: Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách 5.
AbecedaHer ve zkratce
Týden na FreeHráchnejlepší je vychlazená
FlashFunka: Amor Caliente – svůdnice Charlie
Byznys hrátky: Kalifornie rájem herních vývojářů
Modifikační koutekNeverwinter Night 2, Quake 4 i Postal 2

Váš názor Další článek: Strategy First přinese titul Culpa Innata do Ameriky

Témata článku: , , , , ,