Nový týden: Mortal Kombat s hlínou

Čeká na vás recenze Mortal Kombat, detailní pohled na Farming Simulator 2011, výběr nejlepších hokejových freeher a spoustu dalšího.

Článek týdne:

Recenze: Mortal Kombat – jen ať cáká krev!
Karel Kališ: Mortal Kombat proslul hlavně díky své bezmezné brutalitě, kde kusy těl létaly hlava nehlava. Ovšem v prvních dílech býval i slušnou bojovkou. A teď?

VIDEO: 4247 'Mortal Kombat - Mileena cosplay'

Recenze:

Farming Simulator 2011 - dloubeme se v hlíně
Petr Baum: Kdo nikdy nepřičichl ke krásně uleželé kopě hnoje nebo správně připravené siláži, nemůže ani tušit, co je to „zdravý venkovský vzduch“.

VIDEO: 4315 'Farming Simulator 2011 - záběry z hraní'

PC recenze: Sanctum – hon na bludišťáky
Michal Bayerl: Stavění, stavění, to nám život zachrání. Postav třeba bludiště, nebo kulometnou věž, každá rána se vstřebá, nepřátele neřeš, nepřátele už neřeš.

Indie recenze: Family Farm - co Čech, to farmář
Autoři Freehry.cz: Pokud vás ještě stále neopustily romantické představy o farmaření, vyzkoušejte novinku Family Farm. Dokážete se postarat o své hospodářství?

i-Phone recenze: Asphalt 6: Adrenaline - jízda na plech (recenze)
Adam Krempl : Série arkádových závodů Asphalt má na mobilních telefonech tradičně dobrou pověst. Nekazí ji šestý, adrenalinový díl? Přesvědčte se.

První dojmy:

LEGO Pirates of the Caribbean – kostičky na moři (dojmy)
Michal Šodek: V Karibiku je živo, Jack Sparrow dostal konečně pořádnou šavli a možná dostaneme odpověď na nejzásadnější otázku, plave Lego?

VIDEO: 3971 'LEGO Pirates of the Caribbean - Teaser'

Freehry:

Ty nejlepší hokejové hry zdarma
Autoři Freehry.cz: Žijete probíhajícím mistrovství světa v hokeji? Pak by vám neměl uniknout náš článek s těmi nejlepšími hokejovými hrami serveru FreeHry.cz!

Týden na Freehrách: Battlestar Galactica Online
Autoři Freehry.cz: Oblíbený televizní seriál se už dostal i na počítačové monitory. Tentokrát to bude v prohlížeči, 3D a navíc zcela zdarma.

Čtenářské blogy:

Blog: Co vlastně Sony dělá špatně
Host doupěte: Aféra s únikem dat z online herních služeb Sony stále tepe herním světem a část veřejnosti není spokojena s reakcí japonského giganta. Zajímavý pohled přináší čtenářský blog.

Nejdůležitější zprávy týdne:

PC verze Deus Ex 3 využije DirectX 11
Josef Šustek: Počítačoví hráči se mohou těšit na obecně vypiplanější verzi Deus Ex: Human Revolution. Předně, studio Nixxes Software do hry zakomponovalo podporu DirectX 11, díky níž bude grafika o něco hezčí než u konzolové konkurence.

Bioware nestíhá a odkládá
Josef Šustek: Přestože mělo MMORPG Star Wars: The Old Republic vyjít původně někdy během letošního jara, je nyní jasné, že to Bioware tak brzy nestihne. Frank Gibeau, jeden z hlavounů EA, dokonce prozradil, že by hra mohla vyjít až začátkem příštího roku.

Potvrzeny tři DLC k Fallout: New Vegas
Josef Šustek: Fanoušci série Fallout mohou mít důvod k radosti, zvláště pokud je Fallout: New Vegas jejich oblíbeným dílem. Bethesda pro hru potvrdila hned tři DLCčka, přičemž toho prvního bychom se měli dočkat ještě tento měsíc. Všechny tři balíčky vyjdou pro Playstation 3, Xbox 360 a PC.

Násilné hry nevyvolávají agresivitu
Josef Šustek: Je to stará písnička - násilné hry vyvolávají v hráčích agresi a nabádají je ke zločinům ve skutečném životě. Dr. Simon Goodson a Sarah Pearsonová z Huddersfield University však dokázali opak, když nechali 40 dobrovolníků hrát násilné a sportovní tituly. A světe div se, virtuální sport u účastníků vyvolával silnější reakce.

Nový Syndicate ve stylu GTA
Josef Šustek: Je to už pořádně dlouho, co EA oznámilo svůj záměř "zremakovat" stařičký Syndicate z roku 1993. Od té doby se po projektu jakoby slehla zem, nicméně jak prozradil ředitel Paradoxu Fredrik Wester, ve Starbreeze na hře stále pilně pracují.

Váš názor Další článek: Microsoft chystá další Xbox

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,